Muistatko vielä, mitä Suomessa tapahtui 2000-luvulla? Testaa, toimiiko muistisi – vai oletko täysin kuutamolla

Vastahan se vuosituhat vaihtui! Jos sinusta tuntuu usein tältä, saatat pärjätä hyvin tässä visassa. Testaa, kuinka hyvin 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen tapahtumat ovat jääneet mieleesi.

19.3. 18:30

2000-luvun ensimmäinen vuosikymmen eli nollari – se on samaan aikaan niin lähellä, mutta niin kaukana. Tämän vuosituhannen alusta on kulunut aikaa jo yli 20 vuotta. Ja koska muoti kulkee 20 vuoden sykleissä, ovat monet nollarin trendit jo palanneet takaisin ilostuttamaan arkeamme.

Lue lisää: 2000-luvun ilmiö palasi rytinällä – nuorten keskuudessa on nyt yksi hitti, josta puhuvat kaikki

Osa tuon ajan tapahtumista tuntuu siltä, kuin ne olisivat sattuneet vasta aivan äskettäin. Toiset nollarin tapahtumat menevät jo muistissa suloisesti sekaisin.

Nyt on aika palata hetkeksi menneeseen ja testata, miten hyvin sinun muistisi pelaa. Uskotko muistavasi vielä, mitä Suomessa oikein tapahtui vuosina 2000–2009?

Kokosimme tähän testiin joukon kysymyksiä niin politiikan, uutisten, viihteen kuin urheilunkin saralta. Sinun tehtäväsi on muistella, miten kyseiset tapahtumat oikein menivätkään.

Jos testi ei näy yllä, pääset siihen tästä.

Visaa muokattu 20.3.2022 klo 10.20: Myyrmannin pommi-iskun räjähdyksen vuosiluku korjattu.

Lue lisää: ”Mua polttaa liekit ___!” Testaa, miten hyvin muistat 2000-luvun hittibiisien sanat – vain todellinen musamaisteri saa yli 10 oikein

Lue lisää: Nyt pannaan muisti koetukselle! Katso kuvaa ja vastaa 10 kysymykseen – jos saat yli 7 oikein, olet todella välkky

Lue lisää: Tunnistatko nämä 16 kuvaa nollarilta? Tee testi ja selvitä, jäikö 2000-luvun alusta mitään mieleen

Lue lisää: Listasimme 17 nostalgista asiaa, joita kaipaamme huikealta 2000-luvulta – vieläkö muistat?

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?