Kuinka hyvin muistat suomalaisten hittibiisien sanat? Jos saat testissä yli 12 oikein, voit kutsua itseäsi mestariksi

Testaa, selviydytkö suomalaisia hittejä eri vuosikymmeniltä sisältävästä lyriikkavisasta kunnialla!

Mieleen jäävät, koskettavat tai muuten osuvat sanoitukset ovat yksi hyvän musiikkikappaleen tunnusmerkeistä. Ei ole ihme, että suomalaisten sieluun porautuvat yleensä parhaiten suomeksi laaditut lyriikat.

Me Naisten aiemmissa musiikkivisoissa on jo vierailtu eri vuosikymmenillä. Olet ehkä jo testannut, kuinka hyvin muistat 80-luvun suomalaisten hittibiisien sanat tai sen, osaatko nimetä 90-luvun suomalaiset biisit lyriikoiden perusteella. Kenties olet selvittänyt jo senkin, miten hyvin 2010-luvun Suomi-hitit ovat jääneet mieleesi.

Todellisen biisigurun erottaa peruskuuntelijasta kuitenkin se, miten hyvin koko suomalaisen populaarimusiikin historia on hallussa.

Kyllä vain: nyt on aika selvittää, tunnetko eri vuosikymmenten Suomi-musiikin lyriikat kuin omat taskusi. Laadimme musavisan, jonka kysymykset testaavat tietämystäsi 1950-luvulta aina nykypäivään saakka.

Onnea matkaan!

Jos testi ei näy laitteellasi, pääset tekemään sen tästä.

Lue lisää: Musiikkimaku paljastaa armotta, mikä on henkinen ikäsi – tee 13 kysymyksen testi

Lue lisää: Kuinka hyvin muistat suomalaisten hittibiisien sanat 2010-luvulta? Vain todelliset tietäjät saavat tässä testissä yli 12 oikein

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?