Tunnistatko Suomen kaupungit, joiden nimistä on poistettu kirjaimia? Jos saat testissä kaikki 13 oikein, olet melkoinen Suomi-nero

Ristikkofanien unelmatesti on täällä taas! Tällä kertaa pääset testaamaan, arvaatko lisää Suomen kaupunkeja sana-arvoitusten perusteella.

Mikä kaupunki?

Me Naisten sana-arvaustestit ovat saavuttaneet suuren suosion. Olemme arvuutelleet aiemmin muun muassa Euroopan kaupunkien nimiä ja maailman pääkaupunkien nimiä.

Kaikkein suosituimmaksi on kuitenkin osoittautunut visa, jossa arvaillaan Suomen kaupunkeja. Testiä on tähän mennessä tehty huimat 1,2 miljoonaa kertaa.

Sen kunniaksi laadimme testille jatko-osan. Suomessa nimittäin riittää kaupunkeja, ja nyt on aika arvuutella niitä lisää! Testissä on mukana 13 uutta kaupunkia.

Testin ohjeet:

Näet testissä suomalaisen kaupungin nimen, josta on poistettu osa kirjaimista. Puuttuvien kirjaimien paikkaa merkitsevät viivat, yksi jokaista puuttuvaa kirjainta kohden. Tehtäväsi on päätellä puuttuvat kirjaimet, tunnistaa kaupunki ja kirjoittaa vastaus.

Jos eteen tulee liian kiperä kysymys, voit kirjoittaa vastausviivalle vaikka "en tiedä".

Onnea matkaan!

Jos testi ei näy laitteellasi, pääset tekemään sen tästä.

Jutussa olevaa testiä muokattu kello 20.44. Testistä poistettu yksi virheellinen kysymys.

Lue lisää: Testaa, oletko nero sana-arvoituksissa – tunnistatko Euroopan kaupungit, joiden nimistä on poistettu kirjaimia?

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?