Tiktokin vinkki lupaa täydellisiä mikropoppareita ja ettei popparit pala – testasimme, toimiiko niksi - Vapaalla - Ilta-Sanomat

Testasimme kaksi Tiktokin poppariniksiä, joista toinen lupaa täydellistä popcornia mikrossa – näin kävi

Jos popcornpussin kastelee, ei yhdenkään popparin pitäisi palaa tai jäädä jyväksi. Testasimme toimiiko kikka todellisuudessa.

Tiktokissa kiertää yllättävä niksi, jossa popcornpussi kastellaan ennen mikroa.

14.1. 7:00

Tiktokista voi löytää jos jonkinlaisia kikkoja. Palvelussa olemme saaneet ohjeita hampaidenvalkaisuun ja siihen, miten pyyhe kannattaa kietaista ympärille niin, ettei se putoa. Olemme myös oppineet, että maustepurkeista löytyy kannen alta kätevä ominaisuus.

Lue lisää: Maustepurkeissa piilee ominaisuus, joka on mennyt monelta täysin ohi – testasimme TikTokissa kiertävän vinkin

Nyt alustalla voi törmätä kiertävään vinkkivideoon, jossa mikropopcornpussi kastellaan ennen mikroon laittamista. Kastelun pitäisi vaikuttaa niin, ettei yksikään poppari pala, eikä pussiin jää yhtäkään jyvästä.

Kastelukikka on yllättävä, mutta toimiiko se? Testasimme, miten niksi toimii käytännössä.

Kastelukikan pitäisi toimia kaikkiin mikropoppareihin.

Popparipussi kastellaan veden alla.

Testin aluksi poistimme popcornpussin muoveista ja kastelimme sen reilusti hanan alla.

Tämän jälkeen kasteltu pussi laitettiin mikroon pussin ohjeiden mukaiseksi ajaksi, eli noin 2–3 minuutiksi.

Kun aika oli kulunut, eivätkä popparit enää poksahdelleet, poistimme pussin mikrosta.

Toisessa Tiktok-vinkissä pussinsuuta raotetaan vain hieman, jotta jyvät putoavat ja ne saadaan eroteltua poppareista.

Selvittääksemme, jäikö pussiin todellisuudessa jyviä, kokeilimme toista Tiktokissa kiertävää vinkkiä. Tässä vinkissä pussinsuuta raotetaan vain hieman, jolloin ainoastaan jyvät mahtuvat ulos ja popparit jäävät pussiin. Näin jyvät saa eroteltua popcorneista.

Kun pussia ravisti, ei pussista pudonnut yhtäkään isoa popparia, mutta senkin edestä jyviä. Kaiken lisäksi osa jyvistä oli palanut, josta pystyi päättelemään, että myös osa popcorneista on palanut.

Jyviä pussin pohjalla oli tavallista vähemmän, mutta kastelukikka ei estänyt popcorneja palamasta.

Siispä vain toinen kikoista toimi.

Kaikki jyväset putosivat helposti pussista ja popcornit jäivät sisään paria hajonnutta palasta lukuun ottamatta. Kasteluvinkin mukaan niitä ei tosin olisi pitänyt pudota ollenkaan.

Melko iso osa popcorneista oli palaneita kastelukikasta huolimatta.

Testin suorittamisen jälkeen voidaan todeta, ettei kasteltu pussi estä poppareita palamasta ja pussin pohjalle jää myös jyväsiä.

Tiktokin kasteluvinkki ei siis päädy jatkossa käyttöön, sillä huomattavaa hyötyä ei ollut. Päinvastoin, popparit tuntuivat jopa palavan helpommin kuin jos pussia ei olisi kastellut. Sen sijaan jyvät on helppo kaataa pois raotetusta pussista, sen niksin jätämme käyttöön.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?