Listasimme 9 arkista asiaa, joista voi olla montaa mieltä – valitse mielestäsi oikea tapa ja näet samalla, mitä enemmistö vastasi

Nyt selvitetään, mistä päästä banaani kuuluu avata, syövätkö suomalaiset pizzansa reunoineen ja miten päin vessapaperirulla laitetaan telineeseen.

Syövätkö suomalaiset pizzansa reunoineen? Pian se selviää.

Elämä on täynnä valintoja – ihan joka päivä. Ja usein valintojen tekeminen alkaa jo aamusta ennen kuin on edes kunnolla herännyt. Pitää päättää, taitteleeko suodatinpussista reunat vai ei. Entä kummalle puolelle näkkäriä levittäisi voin?

Tämä on vasta alkua. Valintoja täytyy tehdä pitkin päivää. On valittava keittolevy. Banaaninkin voi avata ainakin kolmella eri tavalla.

No. Kaikki eivät tietystikään päätään vaivaa moisilla asioilla. Kenties suurimmalla osalla nämä toimenpiteet sujuvat rutiinilla sen kummempia ajattelematta. Mutta se on paha, jos joskus huomaa jonkun toisen ihmisen tekevän jonkin asian eri tavalla kuin itse tekee. Se voi herkempää ihmismieltä jopa järkyttää.

Valitsimme yhdeksän asiaa, jotka voi tehdä usealla eri tavalla. Valitse oma tapasi tehdä ja vertaa reaaliajassa, kuinka moni muu tekee sinun tavallasi. Vai tekevätkö he saman asian ”väärin”.

Juttu on aiemmin julkaistu Me Naisissa kesäkuussa 2020.

Eskimo-jäätelöpuikon nimi vaihtui Pingviini-puikoksi keväällä 2021. Nimi korjattu juttuun 16.11. klo 12.15.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?