Erityisesti yksi asia ennustaa, että yhdellä Ensitreffit-parilla on loistavat mahdollisuudet - Vapaalla - Ilta-Sanomat

Erityisesti yksi asia ennustaa, että yhdellä Ensitreffit-parilla on loistavat mahdollisuudet – ja ei, emme puhu Larista ja Niinasta

Huom! Jos et ole katsonut Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmatta jaksoa, lue omalla vastuulla. Juttu sisältää juonipaljastuksia.

Tunnistatko – tai arvaatko, kuka hääpari?

13.9. 18:30

Seitsemän Ensitreffit alttarilla -kautta ovat osoittaneet, että muutaman jakson perusteella on mahdotonta ennustaa parien tulevaisuutta. Se ei onneksi estä jokaista oman elämänsä keittiöpsykologia spekuloimasta, millaiset mahdollisuudet kullakin parilla on.

Tällä Enskarit-kaudella neljästä parista katsojan energiat menevät erityisesti kahden parin seuraamiseen. Parit ovat Henna, 26, ja Sami, 30, sekä Niina, 34, ja Lari, 33.

Ai että, miten söpöjä! Tällainen ajatus saattoi tulla tv-katsojan mieleen, kun katsoi Ensitreffit alttarilla -ohjelman Samia ja Hennaa.

Larin ja Niinan välillä kipinöi kenties vieläkin kiihkeämmin ja näyttävämmin kuin Samin ja Hennan välillä. Mutta kestääkö kaksikon kipinä, kun arki koittaa – varsinkin, kun Lari on kuvaillut itseään varsinaiseksi ”Vaahteramäen Eemeliksi”.

Vaikka Niina ja Lari kokivat vau-fiiliksen nähdessään toisensa alttarilla, arvioimme, että vieläkin paremmat onnistumismahdollisuudet ovat Hennalla ja Samilla. Siihen on muutama syy.

1. Katse sen kertoo

Näitkö kolmannessa jaksossa, miten Henna ja Sami katsoivat toisiaan, kun he näkivät toisensa alttarilla? Ilmassa oli iloa, innostusta, lämpöä ja kipinää. Samat tunnelmat jatkuivat alttarilta myös hääjuhliin.

Sami ja Henna olivat koko jakson ajan pelkkää hymyä ja loivat toisiinsa lämpiä katseita toistuvasti.

2. Ei jäänyt pelkkiin katseisiin

Ja ei, ei Samin ja Hennan välisyys jäänyt pelkästään katseiden tasolle. He huomioivat toisiaan pienin elein läpi jakson – ottivat toisiaan kädestä, pussailivat ja katsoivat syvälle silmiin. Häävalssissakin oli jotain, mitä muiden parien tanssista ei välittynyt. Sami ja Henna olivat läsnä – ilman puserrusta tai show-elementtejä.

3. Hämmästyttävä rauha ja yhteys

Samin ja Hennan välinen kipinä vaikutti kenties hillitymmältä kuin Larin ja Niinan välillä, mutta Samista ja Hennasta välittyi jotain ainutlaatuista, joka voi viedä parin pitkälle. Ja se on rauha. Tv-ruudun läpi näytti siltä kuin parin välillä olisi ollut jokin mieletön yhteys. Jännityksestä ja innostuksesta huolimatta molemmat olivat rauhassa, läsnä toistensa ja myös häävieraiden seurassa. Suudelmia, kipinää ja hurmosta on ennenkin Enskareiden hääjuhlisssa nähty, mutta ei yhdistettynä sellaiseen rauhaan, joka Samin ja Hennan välillä oli.

Sami ja Henna vaikuttivat suorastaan niin söpöiltä, että katsoja ei voi kuin toivoa, ettei arki nakerra heidän ihanalta vaikuttavaa alkuaan. Arki kun on kaikille, myös Enskarit-pareille, loppujen lopuksi pitkälti toisen pönttöön jättämien raitojen sietämistä.

Lue myös: Selvitimme, mikä on 22:n Ensitreffit alttarilla -parin onnistumisprosentti – tulos saattaa yllättää

Lue myös: ”Miksi Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan on valittu epävarmoja ihmisiä”, ihmetellään keskustelupalstoilla – Onko rakkaus vain valmiita ihmisiä varten?

Lue myös: Ensitreffit-Juudit kertoo, millaista oli irtisanoutua lestadiolaisuudesta – television deittiohjelmaan lähteminen ei muuttanut perheen suhtautumista

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?