Tiedätkö, missä on klitoris? Vain todellinen vulvamaisteri saa tässä testissä kaikki 7 oikein - Vapaalla - Ilta-Sanomat

Tiedätkö, missä on klitoris? Vain todellinen vulvamaisteri saa tässä testissä kaikki 7 oikein

Klitoris, emättimen aukko, sisäiset häpyhuulet... Vulvalla on monta osaa, mutta tiedätkö todella niiden sijainnin? Se selvitetään nyt.

Pimpsa, pimppi, toosa... Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tässä kuvassa ei kuitenkaan ole mikään edellä mainituista.

4.6. 19:00

Missäs se klitoris nyt olikaan? Vastaus tähän kysymykseen ei ehkä ole selvää pässinlihaa jokaiselle, sillä naisen vagina ei ole mikään yksinkertainen kapistus. Sillä on monta osaa, joilla jokaisella on tärkeä oma tehtävänsä.

Brittiläisen tutkimuksen mukaan 37% briteistä ei tiedä, missä on klitoris, kertoo The Guardian. Saman tutkimuksen mukaan valtaosa briteistä ei osaa nimetä vulvan eri osia. Kyse ei ole vain miesten epätietoisuudesta – myöskään naiset eivät ole perillä vulvan osista.

Tunnetko sinä vulvan osat paremmin kuin britit keskimäärin? Kehitimme testin, jonka avulla voit testata todellisen tuntemuksesi naisen anatomiasta – tätä ei aivan jokainen läpäise. Tehtäväsi on vain seurata mustaa pistettä ja kertoa, mikä pimpin osa on kyseessä.

Lue myös: Karita ja Iida kertovat, miten tubulaariset rinnat ovat haitanneet elämää: ”Piilottelen rintojani jopa omalta mieheltäni”

Lue myös: Kun vatsa oireilee, moni yrittää korjata tilanteen rajoittamalla syömisiään – se voi kuitenkin johtaa ojasta allikkoon, varoittaa asiantuntija

Lue myös: G75-kuppikoon nainen listaa 8 vaateongelmaa, joita vain isorintaiset voivat ymmärtää: ”Pikkutaskut rintojen päällä ovat pahimmat”

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?