Oletko koira- vai kissaihminen? Kerro meille luonteestasi, niin me kerromme, kumpi eläin sopii sinulle oikeasti paremmin - Vapaalla - Ilta-Sanomat

Oletko koira- vai kissaihminen? Kerro meille luonteestasi, niin me kerromme, kumpi eläin sopii sinulle oikeasti paremmin

Tutkimukset kertovat, että kissa- ja koiraihmiset ovat hieman erilaisia. Kumpi lemmikki sopii sinun luonteellesi oikeasti paremmin? Tee testi!

Luonne voi paljastaa, oletko kissa- vai koiraihminen.­

20.10.2020 20:00

Koiran tiedetään vaikuttavan ihmisen hyvinvointiin monin tavoin. Koira on esimerkiksi personal trainer, sillä sen kanssa on lähdettävä ulos monta kertaa päivässä. Koiran rapsuttaminen laskee stressitasoa.

Koiranomistajilla on tutkimusten mukaan vähemmän päänsärkyä ja perusflunssaa, ja koira voi muun muassa vähentää allergiariskiä.

Kissoihin ei välttämättä liitetä yhtä paljon positiivisia tutkimustuloksia kuin koiriin, mutta kissanomistajat ja kissarakkaat tietävät silti, miten ihania kissat ovat. Myös kissa parantaa omistajansa mielialaa ja alentaa stressitasoa. Kissan omistaminen on ilmeisesti myös ekologisempaa kuin koiran.

Mutta millaisia koira- ja kissaihmiset todellisuudessa ovat? Millaiset luonteenpiirteet paljastavat, että ihmiselle sopii paremmin koira kuin kissa, ja toisin päin?

Laadimme testin, jolla voit mitata luonteenpiirteitäsi. Sen jälkeen kerromme, kumpi lemmikki sinulle sopii oikeasti parhaiten!

Juttu on julkaistu aiemmin Me Naisten verkkosivuilla huhtikuussa 2019.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?