Haaveiletko tuuheamman näköisestä tukasta? Näillä leikkauksilla hiuksiin saa huijattua lisää volyymia

Tukka uuteen uskoon – vaikkapa ihanan ilmavalla leikkauksella.

Miley Cyruksen tukka saa nostetta myös muotoilusta.

12.3. 20:00

Julkkisten hiukset näyttävät telkkarissa ja somessa lähes poikkeuksetta ihanan paksuilta ja tuuheilta. Uskomattomien tukkageenien sijaan on kuitenkin monesti kyse muotoilutuotteista ja -tavoista sekä hyvin tehdystä kampaajantyöstä: taidokkaalla leikkauksella hennostakin hiuksesta voi saada ihailtavan ilmavan näköisen.

Kokosimme hiusmallit, jotka luovat illuusion paksummasta tukasta.

Ilmava otsatukka

Otsiksen leikkaaminen on ehdottoman sallittua myös hentohiuksisille. Erityisen hyvin hentoon hiukseen sopii verhomainen pitkä otsatukka Nicole Richien tyyliin: pitkän otsiksen saa muotoiltua föönin ja pyöröharjan avulla ilmavaksi, jolloin syntyy illuusio paksummasta tukasta.

Lue lisää: Kampaaja kertoo, kuinka hiuksista saa helposti kuohkeat ja ilmavat: ”Yleisesti tunnettu vinkki toimii”

Nicole Richie.

Skarppi polkka

Kevään korvilla monen mieleen hiipii yksi kampaajakäyntien ikuisuuskysymyksistä: pitäisikö leikata polkka? Jos talven aikana ohut hius on päässyt venähtämään ja hiukseen haluaisi nyt ryhtiä, on vastaus ehdottomasti kyllä.

Malli Karlie Klossin ja näyttelijä Michelle Williamsin esimerkkien mukainen tasamittainen polkka on ideaali malli hennoille hiuksille. Tasamitassa painopiste on latvoissa, mikä antaa hiuksiin saman tien runsaamman ilmeen.

Karlie Kloss.

Michelle Williams.

Moneen muuntuva shag

Reippaalla kädellä pätkitty shag-tukka antaa hiukseen runsaasti liikettä ja tekstuuria, minkä ansiosta malli toimii erinomaisesti myös hentoihin hiuksiin.

Näyttelijä Barbie Ferreiran leikkaukseen on yhdistetty lisäksi melko tasamittainen otsatukka, joka tasapainottaa tyyliä.

Barbie Ferreira.

Jos moppitukkaan haluaa vielä lisää liikettä, voi tukkaan tehdä muotoiluraudan avulla rentoa lainetta Miley Cyrusin mallin mukaisesti: ilmavat lainekiharat tekevät hiuksista heti todella paljon paksumman näköiset.

Miley Cyrus.

+ Aina tyylikäs pixie

Zoë Kravitz näyttäisi todennäköisesti hyvältä missä tukassa tahansa, mutta lyhyt pixie sopii näyttelijälle erityisen hyvin. Koska pixiessä hiusten latvat ovat niin lähekkäin toisiaan, näyttää hiuksia olevan huomattavasti enemmän kuin niitä ehkä todellisuudessa onkaan. Toisaalta superlyhyestä tukasta on vaikea katsojan edes päätellä, minkä paksuiset hiukset mallin kantajalla on.

Zoë Kravitz.

Lähteet: Allure, Byrdie

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?