Permanenttikiharaa näkyy nyt kaikkialla – onko takavuosien tyyli pian taas supertrendikäs?

Permis tekee paluun! Jos et usko, tsekkaa nämä kuvat.

Ysärihenkiset pehmeät kiharat ovat nyt permistyylin ytimessä. Katie Holmes kiharakampauksessaan helmikuussa.

25.2. 20:00

Lähes kaikki ysäriin liitettävät asiat ovat jälleen trendikkäitä. Nyt näyttää siltä, että kunnon paluun on tehnyt myös vanha kunnon permanentti.

Kasarilla permis oli tiukkaa kiharaa, mutta ysärille mentäessä kiharat loivenivat ja pehmenivät. Muun muassa Sarah Jessica Parker, Nicole Kidman ja Mariah Carey olivat aikansa kiistattomia kiharakuningattaria.

Sarah Jessica Parker.

Mariah Carey.

Nicole Kidman vierellään Tom Cruise.

Tänä vuonna ysärin kaltainen pehmeä permiskiharalook on bongattu ainakin malli Emily Ratajkowskilta ja näyttelijä Katie Holmesilta.

Katie Holmes.

Permistrendi ei ole ihan uusi juttu, vaan se on kuplinut jo hetken aikaa pinnan alla. Esimerkiksi helsinkiläiskampaaja Mira Aarnipuron mukaan permanenteille on ollut viime vuoden aikana kysyntää, erityisesti miesten toimesta: tiukan säkkärän sijaan miehet haluavat permiksellä hiukseen luonnollista ja pehmeää kiharaa.

Lue lisää: Kampaaja kertoo, millaiset hiukset suomalaiset haluavat juuri nyt – miehillä yksi toive korostuu ylitse muiden

On kiharakampaus sitten juhlailtaa varten erikseen käherretty tai pysyvämmin kampaajanpenkistä haettu, näistä kuvista saa takuuvarmasti inspiraatiota.

Lue lisää: Wilma, 24, otti permanentin – hiukset muuttuivat täysin ja pesuvälikin harveni kertaan viikossa

Lue lisää: Katariina, 25, otti permanentin ja sai täydelliset kiharat – toisella käsittelykerralla kaikki meni kuitenkin pieleen

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?