Listasimme 5 hiusmallia, jotka eivät poistu koskaan muodista

Trendit tulevat ja menevät, mutta klassikot ovat ikuisia. Poimimme hiusmallit, jotka toimivat vuodesta toiseen. Mukana on vaihtoehdot niin pitkästä kuin lyhyestä mallista pitäville.

Polkka on muodissa aina, mutta löytyy sitä muitakin vaihtoehtoja.

26.2. 20:00

Muistatko vielä meduusatukan?

Jos vastasit kieltävästi, et luultavasti ole ainoa. Kyseinen hiusmalli nimittäin hävisi trenditukkien joukosta yhtä nopeasti kuin sinne ilmestyikin. Sama pätee useimpiin tukkatrendeihin aina miniotsiksesta verholeikkaukseen.

Eikä se välttämättä ole ongelma! Hiustyyliin voi hurahtaa, vaikkei se enää olisi trendikkäimmillään. Tärkeintä on, että tukkatyyli tuntuu omalta. Hiuksilla saa myös leikitellä, ja omaa tukkamallia voi vaihtaa aina, kun mieli tekee.

Jos kuitenkin haaveilee mahdollisimman ajattomasta tukkatyylistä, miten kutrit kannattaisi leikata?

Listasimme viisi tukkatyyliä, jotka ovat aidosti ajattomia. Näiden kohdalla ei tarvitse koskaan miettiä, onko hiusmalli passé jo ensi viikolla. Löydät listalta vaihtoehdon joka pituuteen.

1. Peruspitkä

Peruspitkä tukka toimii aina sekä kerrostettuna että tasapaksuna. Parasta pitkässä tukassa on se, että se on aidosti muuntautumiskykyinen: kampaus kuin kampaus onnistuu.

Vaihtelua saa kihartamalla tai suoristamalla. Voit myös pyöräyttää päähän nutturan tai kaksi, tai yhdistää pitkään tukkaan otsahiukset. Tyyliä voi muutella myös jakauksen paikkaa vaihtamalla.

2. Pätkäisty polkka

Polkka on klassikoiden klassikko, oli kyseessä sitten peruspituinen bob, pitkä lob tai lyhyt poikapolkka.

Tämä hiusmalli on yksi armollisimmista myös kampaajakäyntien suhteen. Jos leikkaa kutrit lyhyeksi polkaksi, ne kasvavat hiljalleen peruspolkan kautta pitkäksi polkaksi, eikä välissä välttämättä tarvitse piipahtaa kampaajalla kertaakaan. Täydellinen tukkatyyli sekä pihistelijöille että laiskureille!

3. Moneen taipuva pixie

Lyhyistä hiustyyleistä klassisin on ehdottomasti kasvoja kauniisti kehystävä pixie. Hiusmalli toimii sekä klassisesti sliipattuna että modernisti pöyhittynä.

4. Klassinen otsatukka

Otsatukkia on moneen lähtöön aina verho-otsiksesta pullonkaulaotsatukkaan ja miniotsikseen. Klassisin kaikista on kuitenkin suora, hieman rikottu perusotsis.

Tämä tyyli toimii sekä suorassa että kiharassa tukassa ja näyttää hyvältä vuodesta ja sesongista toiseen.

5. Sileä siili

Lyhyistä hiusmalleista ajattomin on tietysti siili. Vaikka siilitukka on tasaisin väliajoin enemmän esillä, ei se koskaan poistu täysin tukkamuodista. Sen todistavat muun muassa Evelinan ja Doja Catin ihastuttavat, sileät siilitukat.

Lue lisää: Listasimme 8 hiustyyliä, jotka näyttävät superhyviltä sukupuolesta riippumatta

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?