4 ikonista tyyliä, jotka Pamela Anderson keksi jo ysärillä – nämä ovat taas kuumaa kamaa

Haituvaotsis, huulikiilto ja simulaatiokulmat olivat Pamelan tavaramerkkejä 30 vuotta sitten. Miten olisi?

Pamelan kauneuslookit 90-luvulta ovat taas superraikkaita!

20.2. 10:30

Ysärin tunnetuimpiin näyttelijöihin lukeutuva Pamela Anderson on jälleen pinnalla: Netflix julkaisi pari viikkoa sitten Pamelasta kertovan Rakkaudella, Pamela -dokkarin. Lisäksi Disney+:lla on katsottavissa Pamelan ja Mötley Crue -rumpali Tommy Leen rakkaustarinasta ja julkisuuteen vuodetusta kotivideosta kertova sarja Pam & Tommy.

Pamela on ollut ysärillä monella tapaa aikaansa edellä. Näyttelijänuransa rinnalla hän on aina ollut äänekäs eläinten oikeuksien puolestapuhuja sekä feministi. Ja ne lookit! Pamelan jo 30 vuotta sitten käyttämät pätkitty haituvaotsis, pastelliset huulikiillot ja sotkunuttura ovat tyylejä, jotka uppoavat taas kuin häkä.

Pastellinen huulikiilto

Pehmeän pastelliset ja kiiltävät huulet olivat olennainen osa Pamelan nimikkolookia. Ysäri on nyt supertrendikäs, ja vuosikymmenen tyylien fiilistelyn myötä paluun ovat tehneet myös huulikiillot. Toisin kuin aiemmin, nykypäivän kiillot eivät tahmaa huulia ja tukkaa ja varsinaisen kiillon lisäksi usein hoitavat huulia.

Sirot kulmakarvat

Pamela todisti jo ysärillä, että simulaatiokulmat eli sirot ja luonnollisen ohuet kulmakarvat näyttävät hyvältä blondin tukan rinnalla. Pamelan kulmien paksuus on vaihdellut vuosien varrella, mutta näissä ysärin alkupuolella otetuissa kuvissa näkyvät täydelliset simulaatiokulmat.

Sotkunuttura

Pamelan platinablondi tukka oli ysärillä yleensä joko auki tai kasattuna pään päälle rennolle nutturalle. Nutturan juju oli siinä, että nutturasta oli irrotettu runsaasti osioita kehystämään kasvoja, mikä antoi kampaukselle harkitun sotkuisen ilmeen. Koska hiusten kerrostaminen ja pätkiminen on tänä(kin) vuonna iso juttu, Pamelan sotkunutturan kopioiminen onnistuu nykypäivän leikkauksilla täydellisesti.

Lue lisää: Hiuslenkki hukassa? Pamela Andersonin stringikikka todella toimii – kauneustoimittaja näyttää mallia, kas näin!

Haituvaotsis

Kaikenlaiset otsatukat ovat tällä hetkellä kovassa huudossa, mutta erityisen ajankohtainen on kasvoja kehystävä haituvaotsis Pamelan mallin mukaan. Pamelalla on ollut pätkitty otsatukka aina ysärin alusta lähtien tähän päivään asti – ja edelleen tyyli toimii!

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?