Julkkisten meikkiartisti kertoo, miten peitevoide ei pakkaannu uurteisiin – testaa nämä 5 niksiä

Näillä vinkeillä loihditaan muun muassa Selena Gomezin meikit.

Meikkivideonsa perusteella Selena Gomez käyttää puuteria hieman reilummin kuin hänen meikkiartistinsa suosittelee – ehkä juuri siksi hänellä on sellainen.

18.2. 20:00

Olemme kärppänä paikalla aina, kun julkkisten meikkiartistit paljastavat jossain internetin kolkassa ammattisalaisuuksiaan.

Niin myös tällä kertaa. Selena Gomezin luottomaskeeraaja Melissa Murdick nimittäin kertoo Tiktokissa, miten peitevoide ei pakkaannu silmän uurteisiin, mutta peittää tummuuden täydellisesti. Jos sinäkin haluat tietää vastauksen, jatka lukemista.

Listasimme 5 Murdickin vinkkiä peitevoiteen levittämiseen.

1. Sipaise silmän alle silmänympärysvoidetta

...mutta älä liikaa. Murlickin mukaan riisinjyvän kokoinen määrä riittää molempiin silmiin. Hän myös kehottaa välttämään turhan tuhteja koostumuksia ja silmänympärysvoiteen levittämistä suoraan alaluomelle.

2. Älä levitä meikkivoidetta silmänalusiin

Kun pyritään välttämään peitevoiteen pakkautumista silmänalusten uurteisiin, tärkeintä on kiinnittää huomiota meikin määrään: mitä enemmän tuotetta, sitä todennäköisemmin se pakkaantuu. Siksi silmän alle ei levitetä muuta kuin peitevoidetta. Meikkivoide ja peitevoide häivytetään toisiinsa poskipään kohdalla.

Mitä enemmän tuotetta, sitä todennäköisemmin se pakkaantuu.

3. Käytä silmänympäryksiin sivellintä

Vaikka meikkisienessä on puolensa, kehottaa Murlick levittämään peitevoiteen siveltimellä. Sillä on nimittäin helpompi työstää tuote ohueksi kerrokseksi ja syvälle ihoon. Näin peitevoide ei lähde liikkumaan päivän aikana.

Muista, että maltti on valttia. Työstä siis silmänalusiasi siveltimellä ennemmin pidempään ja hellästi sivellen kuin nopeasti ja kovakouraisesti sutien.

Muista, että maltti on valttia.

4. Laita peitevoidetta paikannetusti

Massiivinen määrä peitevoidetta voi toimia hetken, muttei ole avain pysyvään lopputulokseen.

Jos siis haluat, että meikkisi näyttää upealta myös muutaman tunnin jälkeen, levitä peitevoidetta mahdollisimman vähän ja kohdenna se suoraan silmänalusten tummimpiin kohtiin, neuvoo Murlick. Vaaleammissa kohdissa ohut kerros riittää.

Jotta tuotetta ei lipsahda liikaa, älä käytä peitevoiteen aplikaattoria, vaan sutaise voidetta siveltimeesi ja levitä vasta sitten kasvoille, Murlick vinkkaa.

Peitevoidetta ei välttämättä tarvitse kiinnittää puuterilla, jos sen määrä on maltillinen.

5. Kiinnitä irtopuuterilla

...mutta vain tarvittaessa. Murlickin mukaan peitevoidetta ei välttämättä tarvitse kiinnittää puuterilla, jos sen määrä on maltillinen.

Jos silmänaluset kuitenkin haluaa puuteroida, on ohut irtopuuteri Murlickin mukaan ainoa oikea vaihtoehto. Jälleen kerran määrässä kannattaa säästellä: ota ripaus puuteria pieneen siveltimeen ja painele sitä hellästi silmänalusiisi. Tämä estää peitevoidetta liikkumasta ja pakkaantumasta päivän mittaan uurteisiin.

Lue lisää: Testasimme, onko peitevoiteesta todella hyötyä – kuvat ennen ja jälkeen osoittavat eron

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?