Tukka kuntoon arkena! Kauneustoimittaja vinkkaa 5 mielenkiintoista uutuustuotetta, joilla parannat hiuspäivää heti

Terve hiuspohja ja huolletut latvat, kyllä kiitos.

Tukka hyvin, kaikki hyvin!

14.2. 10:30

Talvi ei ole näillä leveyspiireillä parasta aikaa hiuksille: pakkaskelit saavat tukan usein sähköiseksi, ja turhan monesti pipo latistaa huolella tehdyn kampauksen.

Apua on kuitenkin saatavilla. Tukassa toimii moni samoista perusperiaatteista kuin ihonhoidossa: hellävaraiset pesutuotteet, hyvä kosteutus ja tehokkaat viimeistelytuotteet takaavat, että hiukset pysyvät hehkeinä tyvestä latvaan.

Nämä mielenkiintoiset uutuudet helpottavat arkea ja tekevät hiustenhoidosta vaivatonta.

Päänahka tasapainoon

Hiuspohjasta puhutaan nyt paljon, ja ihan syystä: jotta hiukset näyttäisivät hyvältä, pitää kasvualustan olla kunnossa. K18-brändin peptidishampoon ideana on pitää hiuspohjan pH-arvo tasapainossa ja pestä päänahka hellävaroen. Näin päänahka ei pääse ärtymään, ja tukka kasvaa kiiltävänä.

K18 Hair Peptide Prep pH Maintencance 42,90 € / 250 ml.

Ihonhoitoaineita hiuksille

Niasiiniamidi ja hyaluronihappo ovat tuttuja tehoaineita ihonhoidosta, jossa niitä käytetään kosteuttamaan ja silottamaan kasvoja. Sebastian Professionelin hiusseerumissa kaksikko toimii samoilla periaatteilla hiuksissa: ne tekevät tukasta notkean ja estävät kosteuden haihtumista hiuksista. Seerumi levitetään hiuksiin yöksi.

Sebastian Professionel Penetraitt Overnight Repair Serum -hiusseerumi, 42 € / 95 ml.

Päivän pelastaja

Jos aamulla pitäisi olla puhdas tukka, mutta illasta ei saa nipistetyttä aikaa pesulle, hoitaa yöksi tarkoitettu kuivashampoo homman. Batisten Overnight Deep Cleanse -kuivashampoo syväpuhdistaa hiuspohjan unien aikana sekä kuorii ihoa kevyesti. Tuoksussa on mukana muun muassa jasmiinia ja patsulia, jotka auttavat saamaan unen päästä paremmin kiinni.

Batiste Overnight Deep Cleanse -kuivashampoo 7,50 € / 200 ml.

Kiiltävät kutrit

Arkeen tuo pientä hohtoa Four Reasonsin hiuksiin jätettävä hoitosuihke. Suihkeessa on mukana arganöljyä, joka jo itsessään hoitaa hiuksia ja tekee niistä kiiltävät, mutta kokonaisuuden viimeistelevät suihkeen sisältämät pienet kultahippuset.

Four Reasons Final Glam Leave-In Treatment -hoitosuihke, 29,90 € / 50 ml.

Latvat pehmeiksi

Hiuksista tulee poikkeuksellisen pehmeät ja ilmavat Alternan hiusnaamiolla, joka sisältää melko luksukselta kuulostavaa kaviaariuutetta. Kaviaari toimii lautasen lisäksi erityisen hyvin hiuksissa sen sisältämien omega-rasvahappojen, vitamiinien ja mineraalien ansiosta. Nämä suojaavat hiusta esimerkiksi värjäämisen ja vaihtelevien kelien aiheuttamilta vaurioilta, minkä ansiosta naamio on saanut nimeensä anti-age -erityismaininnan.

Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Masque -hiusnaamio, 71,90 € / 161 g.

Kuvat: Valmistajat

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?