9 upeaa kuvaa todistaa, että yhtä hiusmallia suosivat niin boomerit kuin milleniaalitkin – onko tässä sinunkin lempitukkasi?

Trendikäs pituus saa hiukset näyttämään myös helpommin hyvinvoivilta.

Polkkamitta yhdistää ikäpolvia.

28.9.2022 20:00

Sukupolvien väliset mielipide-erot näkyvät usein tyylikysymyksissä – niin vaatevalinnoissa kuin siinäkin, millainen hiustyyli on se oma juttu. Vanhemman väen saattaa kuulla kertovan, kuinka nuorten villityksiä on vaikea ymmärtää, ja toisaalta nuorena voi ajatella helposti, ettei koskaan tule luopumaan trendien seuraamisesta.

Usein iän koetaan myös määrittävän sitä, millainen tyyli kenellekin sopii. Todellisuudessa iällä ei ole asiaan mitään vaikutusta, mutta silti hiustyyli, josta boomereiden ja milleniaalien luvataan olevan yhtä mieltä, kiinnittää huomion.

Purewow-sivusto esittelee lyhyen polkan hiusmallina, jota tällä hetkellä kaiken ikäiset suosivat. Trendikäs malli sopiikin monelle: pituus saa hiukset näyttämään helpommin runsailta, ja pätkäistyt latvat tekevät hiuksista hyvinvoivan näköiset.

Lue lisää: Mikä on paras hiusmalli kasvojesi muodon perusteella? 18 kuvaa, joiden kanssa voit marssia kampaajalle, jos kaipaat muutosta

Kuuluit sitten suuriin ikäluokkiin, x-sukupolveen, milleniaaleihin tai zetalaisiin, tämä tyyli on sinulle. Kokosimme kuvat polkasta eri ikäisillä. Ei kun inspiroitumaan!

Voguen päätoimittaja Anna Wintour.

Näyttelijä ja malli Yara Shahidi.

Näyttelijä Meg Ryan.

Näyttelijä Maisie Williams.

Näyttelijä Greta Lee.

Näyttelijä Florence Pugh.

Näyttelijä Kerry Washington.

Näyttelijä Cameron Diaz.

Laulaja Beyoncé.

Polkka on viehättänyt myös Suomessa. Polkan pidempi versio lob eli long bob, pitkä polkka, valittiin muutama vuosi sitten suosikiksi, kun kysyimme lukijoilta hiusten parasta mittaa.

Lue lisää: Tässä on suomalaisnaisten suosikkitukka – 8 000 vastasi ja tulos on selvä

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?