Etsitkö täydellistä peitevoidetta? 5 hehkutettua voidetta, joista yhden saa reilusti alle kympillä

Pätevä peitevoide tasoittaa ihon sävyerot ja viimeistelee ihomeikin.

Peitevoide piilottaa esimerkiksi punoittavat nenänpielet, pienet näpyt ja tummat silmänaluset.

6.8. 20:00

Hyvä peitevoide on kultaakiin kalliimpi kaveri silloin, kun leuassa tykyttää punainen näppylä tai silmänaluset kertovat kaikille kanssaeläjille, että eilisilta venyi aamuksi.

Kokosimme viisi peitevoidetta, jotka ovat keränneet huiman määrän kehuja somessa ja netissä niin ammattilaisilta kuin kuluttajilta.

Hinta-laatusuhde huipussaan

Koostumukseltaan kevyt peitevoide sulautuu iholle huomaamattomasti, ja tarvittaessa sitä voi kerrostaa iholle kohtiin, jotka tarvitsevat enemmän peittoa. Lopputulos on hehkutusten mukaan luonnollinen ja kuultava. Ehkä kaikkein parasta on, että tätä peitevoidetta ei ole hinnalla pilattu: alle kympin voiteen uskaltaa ostaa jo testausmielessä.

Wet ’n Wild Photo Focus Concealer, 7,90 €.

Tiktokissa hypetetty

Jos tilanne tummien silmänalusten kanssa on sos, on Tiktokista pinnalle noussut peitevoide parasta ensiapua, mitä peitevoiteet voivat tarjota. Täyspeittävää peitevoidetta voi käyttää myös contouring-hengessä kasvojen muotoiluun. Koostumuksen kehutaan kestävän iholla tiukasti aamusta iltaan.

e.l.f. Cosmetics 16HR Camo Concealer, 15,95 €.

Sävyerojen tasoittamiseen

Erityisesti hyvin vaaleilla ihoilla kasvoilta voi löytyä samaan aikaan montaa eri väriä: silmänaluset saattavat näyttää violeteilta, poskilla voi olla punaiset läikät ja siellä täällä iholla voi olla tummia kohtia näppyjen jäljiltä. Paras peitevoideratkaisu tällaisessa tilanteessa on paletti, jossa on mukana monta eri väristä nappia. NYX Professionalin paletin napeissa kehutaan olevan todella pigmenttiä, eli sävyerot häivyttyvät jo pienellä määrällä tuotetta. Värejä voi myös tarvittaessa sekoittaa keskenään iholle.

Nyx Professional Makeup Color Correcting Palette, 14,50 €.

Jokapaikanhöylä

Giorgio Armanin Luminous Silk -meikkivoide on tunnettu esimerkiksi Kim Kardashianin kestolempparina: meikkivoide antaa iholle juuri sopivasti peittoa ja jättää ihon samalla kauniin kuulaaksi. Saman sarjan peitevoiteen hehkutetaan olevan samasta muotista. Peitevoide sopii erinomaisesti kaikkialla kasvoilla käytettäväksi.

Giorgio Armani Luminous Silk Concealer, 42 €.

Minimalistin valinta

Jos meikkipussin sisältö kaipaa konmaritusta, hoitaa tämä tuote samalla sekä meikki- että peitevoiteen virkaa. Kehujen mukaan voide on täyspeittävä, mutta ei kuitenkaan kakkuunnu iholle, tuntuu kevyeltä kasvoilla ja on helppo häivyttää.

Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer, 41,90 €.

Kuvat: Valmistajat

Lue lisää: Kauneustoimittaja testasi hehkutetun silmänalusmeikin – ennen- ja jälkeen-kuvat todistavat, että tummuuden peittävä kikka todella toimii

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?