13 asukuvaa mustista perushousuista – kuvat osoittavat, että näistä vaatekaapin peruspilareista on moneksi

Mustat suorat housut sopivat tyyliin kuin tyyliin aina klassisesta trendikkääseen ja sporttiseen.

Mustista perushousuista on moneksi.

7.8. 10:30

Vaatekaapin peruspilarit ovat vaatteita, jotka toimivat asussa kuin asussa ja sopivat yhteen lähes kaiken kanssa. Peruspilarit valikoituvat oman tyylin mukaan, joten kokoonpano on hieman erilainen ihmisestä riippuen. On kuitenkin olemassa yksi vaate, joka sopii joka vaatekaappiin: mustat perushousut.

Kokosimme yhteen 13 asukuvaa, joissa asu on rakennettu mustien perushousujen ympärille. Nämä inspiroivat takuulla, oli tyylisi sitten klassinen, sporttinen tai trenditietoinen.

Klassinen tyyli

Jos tyylisi on klassinen, yhdistä mustat housut bleiserin ja perustopin kanssa. Asukokonaisuus näyttää harkitulta, kun sen sitoo yhteen asusteilla. Jos haet rennompaa tyyliä, vaihda käsilaukku olan yli kiepautettuun vyölaukkuun.

Toinen toimiva klassinen tyyli on valkoinen kauluspaita mustien housujen kaverina. Viileänä päivänä kauluspaidan päälle voi lisätä college- tai neulepaidan.

Rento lookki

Rennompaa tyyliä tavoittelevan kannattaa kokeilla kokoa isompaa bleiseriä ja t-paitaa. Asun ilme muuttuu täysin, kun istuvan perustopin vaihtaa löysään printtiteeppariin. Kokeile myös trendikästä päähuivia!

Laukkuvalinnan lisäksi myös kenkävalinnalla on merkitystä: vaihda nilkkurit lenkkareihin tai crocseihin rennon tyylin aikaansaamiseksi.

Trendit haltuun

Trenditietoiset luottavat nyt liiveihin, olivat ne sitten puvunkangasta tai neulosta. Nämä ysärilookit tekevät mustista perushousuista hetkessä trendikkäät.

Aivan kuten edellisetkin, myös liiviasut viimeistellään asusteilla. Tällä hetkellä pinnalla ovat helmikaulakorut ja ”hoopsit” eli pyöreät korvikset.

Sporttinen asu

Sporttisen tyylin avainasemassa ovat lenkkarit ja lippikset. Mustien peruspökien kaveriksi sopii esimerkiksi iso teeppari tai farkkupaita.

Rennon tyylin tapaan sporttista tyyliä tavoittelevan kannattaa valita vaatteet kokoa isompana.

Kokomusta

Kokomustassa tyylissä leikitellään värien sijaan materiaaleilla. Nahkatakki on aina varma valinta mustien puuvillahousujen kaveriksi, sillä se luo asuun kontrastia ja toimii tyylissä kuin tyylissä aina rennosta naiselliseen.

Kunhan syksy saapuu, kokeile myös mustien kuteiden kerrostamista!

Väriä messiin

Mustat peruspökät toimivat myös värien kanssa! Kokeile moniväristä korsettitoppia tai kirkkaan oranssia neulepaitaa mustien housujen kaverina.

Äläkä unohda asusteita! Jos haluat näyttää erityisen tyylikkäältä, värikoodaa asusteet yhteen värikkään puserosi kanssa.

Lue lisää: 13 kuvatodistetta siitä, että valkoinen t-paita on paras vaate ikinä – näin stailaat klassikon

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?