Testissä hiusten hopeatuotteet! Yksi shampoo ja hoitoaine hipovat täydellisyyttä: ”Kaveri kysyi, olenko käynyt kampaajalla”

Testasimme vaaleiden hiusten sävyä viilentävät shampoot ja hoitoaineet. Joukosta löytyi monta toimivaa tuotetta.

Hopeashampoot ja -hoitoaineet sisältävät sinisiä tai violetteja pigmenttejä, jotka taittavat hiusten keltaisuutta pois.

4.8. 20:00

Tehokasta taittoa

Noughty Purple Reign -shampoo, 11,90 € / 250 ml, ja -hoitoaine, 11,90 € / 250 ml

Arvosana: 2 / 5

Lupaus: Hopeashampoon ja -hoitoaineen violetit väripigmentit ja marjauutteet poistavat hiuksista kellertäviä ja kuparisia sävyjä ja kosteuttavat ja ravitsevat hiuksia. Hiukset kirkastuvat, näyttävät viileämmän sävyisiltä ja elinvoimaisemmilta. Sopivat vaaleille ja harmaille hiuksille. Vegaaninen.

Voimakas, kampaamoista tuttu tuoksu.

Kokemus: Voimakas, kampaamoista tuttu tuoksu. Shampoo vaahtoaa melko heikosti ja hoitoaine jättää tukan vähän takkuun. Keltaisuutta tuote taittaa hiuksista tehokkaasti, mutta hiukset tuntuvat hieman likaisilta jo seuraavana päivänä. Plussaa silti tuotteiden luonnonmukaisuudesta.

Spa-elämys

Davines Heart of Glass Silkening Shampoo, 27 € / 250 ml, ja Rich Conditioner, 30 € / 250 ml

Arvosana: 4½ / 5

Lupaus: Kirkastava shampoo vaaleille ja vaalennetuille hiuksille pesee hiukset hellävaraisesti, taittaa vaaleaa väriä luonnollisilla sinertävillä pigmenteillä ja saa ne hiukset näyttämään kiiltävämmiltä. Ravitseva, vahvistava ja katkeilua ehkäisevä hoitoaine sisältää kevyttä sinertävää pigmenttiä ja helpottaa kammattavuutta.

Hoitoaine tekee hiuksista hoidetun näköiset ja poistaa keltaisuuden.

Kokemus: Ihana tuoksu! Jos shampoolta ja hoitoaineelta etsii sitä kuuluisaa spa-momenttia, tämä tuotepari lunastaa sen. Siniseen taittava shampoo vaahdottuu hyvin ja tekee hiuksista puhtaan tuntuiset. Siniharmaa, hieman epäilyksiä herättänyt hoitoaine puolestaan tekee hiuksista hoidetun näköiset ja poistaa keltaisuuden. Purkit ovat todella pikkuruisen näköiset, vaikka tuotetta niissä on yhtä paljon suurempiin tuubeihin verrattuna. Vain annostelu kierrekorkkisesta, suurisuisesta purkista on hieman kuumottavaa – purkin tiputtaminen suihkussa olisi melkoinen tragedia. Tuote ei värjää käsiä tai seiniä.

Hoidettu, hopeinen tukka

Moroccanoil Blonde Perfection Purple -shampoo, 27 € / 200 ml, ja -hoitoaine, 27 € / 200 ml

Arvosana: 2 / 5

Lupaus: Shampoon ja hoitoaineen mmattimainen koostumus violetilla sävyllä neutralisoi lämpimiä sävyjä. ArganID-teknologia auttaa korjaamaan ja sulkemaan hiuksen. Vaaleille, vaalennetuille tai harmaille hiuksille.

Tässä tuotteessa ei pigmenttiä olla säästelty. Pitkille, kosteutusta ja tehohoitoa vaativille hiuksille.

Kokemus: Kynsinauhat värjätty! Tässä tuotteessa ei pigmenttiä olla säästelty. Shampoo ja hoitoaine tuoksuvat todella voimakkaalle. Tujua tunnelmaa seuraa kuitenkin varsin hoidettu ja hopeaan taittava tukka. Sopii paremmin pitkille, kosteutusta ja tehohoitoa vaativille hiuksille. Hinta-laatusuhde ei oikein vakuuta.

Hipoo täydellisyyttä

Maria Nila Sheer Silver -shampoo, 27 € / 350 ml, ja -hoitoaine, 27 € / 300 ml

Arvosana: 5- / 5

Lupaus: Shampoo pehmentää, suojaa ja kirkastaa hiusta. Selvittävä hoitoaine pehmentää, palauttaa kosteuden ja vahvistaa hiusten rakennetta. Violetti pigmentti ja karhunvatukkauute ehkäisevät kellertäviä sävyjä ja tuovat kiiltoa. Vegaaninen.

Kaverini kysyi hiusten pesemisen jälkeen, olenko käynyt kampaajalla.

Kokemus: Skeptisyyteni heräsi, kun kummassakaan purkissa ei ollut ohjeita vaikutusajasta. Epäilykset osoittautuivat kuitenkin vääriksi, sillä tuotteet hipovat täydellisyyttä. Shampoossa on reilusti pigmenttiä ja se pesee hiukset puhtaiksi. Hoitoaine on lempeämpi, ja sen uskalsi jättää hiuksiin vaikuttamaan. Kaverini kysyi hiusten pesemisen jälkeen, olenko käynyt kampaajalla. Miinus ainoastaan ohjeiden puuttumisesta, varsinkin, kun shampoon pigmentti tarttuu herkästi.

Pesu- ja hoitoaine samassa

Cutrin Hohde Platinum Cleansing Conditioner -sävyttävä pesevä hoitoaine, 18,90 € / 400 ml

Arvosana: 4½ / 5

Lupaus: Sävyttävä pesevä platinum-hoitoaine vaalennetuille, luonnostaan vaaleille ja harmaille hiuksille. Puhdistaa, sävyttää, hoitaa, kosteuttaa, kirkastaa ja kiillottaa hiuksia ja parantaa niiden käsiteltävyyttä ja kammattavuutta. Mustikansiemenöljy ravitsee ja suojaa hiuksia, chiaproteiini auttaa vahvistamaan hiuksia ja vähentämään hiusten katkeilua. Vegaaninen, valmistettu Suomessa.

Kirkastaa hiuksia huomattavasti ja tuo vaaleat raidat esiin.

Kokemus: Vähän shampoomainen, vaahtoaa. Nimensä mukaisesti tuntuu pesevän hiukset, vaikka on myös hoitoaine. Paljon pigmenttiä, muttei jätä käsiin tai hiuksiin sinertävää sävyään. Kirkastaa hiuksia huomattavasti ja tuo vaaleat raidat esiin. Hiukset tuntuvat käytön jälkeen puhtailta, hoidetuilta ja kirkkailta.

Shampoo kiinteänä palana

Foamie Shampoo Bar Silver Linings -hopeapalashampoo, 6,90 € / 80 g

Arvosana: 4 / 5

Lupaus: Hopeashampoo vaaleille hiuksille. Palashampoo kirkastaa värjättyjä ja luonnostaan vaaleita hiuksia. Taittaa kellertäviä sävyjä. Sisältää greipinsiemenöljyä, joka ravitsee hiuksia. Valmistettu ilman muovia, vegaaninen.

Ottaisin mukaan reissun päälle!

Kokemus: Testin ainut palashampoo osoittautuu yllättävän näppäräksi. Verrattain edullisessa palasaippuassa on kätevä naru, ja se on käteen sopivan mallinen. Shampoo ei kuitenkaan tunnu puhdistavan hiuksia kerralla tarpeeksi tehokkaaksi, vaan vaati tuplavaahdotuksen. Tarvitsee kaverikseen hoitoaineen. Ottaisin mukaan reissun päälle!

Markettiyllättäjä

Biozell Professional Silver Shampoo, 6,90 € / 250 ml

Arvosana: 5- / 5

Lupaus: Hopeashampoo poistaa hiuksista keltaisuuden ja sameuden ja saa hiukset näyttämään kirkkaan vaaleilta. Sopii erityisesti vaaleille, vaalennetuille ja harmaille hiuksille. Kosteuttaa ja tekee hiuksista kiiltävät. Sisältää runsaasti väripigmenttejä. Lisätty myös hieman punaista pigmenttiä, mikä estää hiusten sävyn samenemista jatkuvasti käytettäessä. Sisältää hoitavaa mustikkauutetta ja UV-suojan. Vegaaninen, valmistettu Suomessa.

Erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

Kokemus: Tuote testin halvimmasta päästä yllättää positiivisesti! Shampoossa on karkkimainen, yllättävän miellyttävä tuoksu. Tuote vaahtoaa hyvin ja jättää hiukset putipuhtaiksi ja helposti hopeaan taittaviksi, jos sen jättää vaikuttamaan liian pitkäksi aikaa. Vaatii kaverikseen hoitoaineen, mutta pelättyä takkutukkaa ei tule edes pelkällä shampoopesulla. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

Paljon pigmenttiä

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet -shampoo, 31,50 € / 250 ml, ja Blond Absolu Cicaflash -hoitoaine, 42 € / 250 ml

Arvosana: 4 / 5

Lupaus: Shampoo sisältää neutraloivia ainesosia, jotka poistavat hiuksista keltaisuutta välittömästi. Ihanteellinen kylmän vaaleille vaalennetuille ja harmaille hiuksille. Suojaa hiuksia päivittäiseltä hapettumiselta ja saasteilta ja palauttaa kiiltoa ja pehmeyttä. Hyaluronihappo ja alppitähti ravitsevat hiuksia syvältä. Laventelinsävyinen geelihoito antaa hiusnaamion jälleenrakentavan vaikutuksen ja hoitoaineen keveän lopputuloksen. Korjaa, ravitsee, kosteuttaa, pehmittää ja silottaa hiusta. Antaa suojaa katkeilua ja kulumista vastaan.

Tuotepari tekee mitä lupaa: neutralisoi hiuksista kaiken keltaisuuden todella tehokkaasti.

Kokemus: Kampaamossa taas! Shampoo ja hoitoaine tuoksuvat ihanilta, vähän kardemummamaisilta. Shampoo sisältää runsaasti pigmenttiä – sitä löytyy suihkun seinästä vielä muutaman suihkukerran jälkeenkin. Yhdessä tuotteet tekevät hiuksista jopa hopeansävyiset, joten niitä kannattaa käyttää varoen. Tuotepari tekee mitä lupaa: neutralisoi hiuksista kaiken keltaisuuden todella tehokkaasti. Hoitoaine hoitaa pitkätkin hiukset muutamassa minuutissa ekstrasileiksi, mutta tuntuu, että jotain kokemuksesta jää puuttumaan.

Kiiltoa lämpimämmille blondeille

L’Oréal Professionnel Série Expert Blondifier Gloss -shampoo, 21 € / 300 ml, ja -hoitoaine, 23,50 € / 200 ml

Arvosana: 3 / 5

Lupaus: Väriä ylläpitävät, korjaavat ja kiiltoa lisäävät ammattimaiset shampoo ja hoitoaine vaaleille ja raidoitetuille hiuksille. Shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti, korostaa vaaleiden hiusten moniulotteista kiiltoa ja ravitsee ja pehmentää hiusta. Hoitoaine tekee hiuksista kiiltävät ja helpommat selvittää. Pullot 95-prosenttisesti kierrätettyä muovia.

Tuotepari on muille kuin viilennystä kaipaaville blondeille.

Kokemus: Setti on testin ainut, jossa shampoossa eikä hoitoaineessa ole yhtään siniseen tai violettiin taittavaa pigmenttiä. Shampoo vaahtoaa hyvin ja raikastaa tukan, muttei poista keltaisuutta. Hoitoaine puolestaan jättää hiukset sileiksi ja hoidetuiksi, jopa liukkaiksi. Tuotepari on siis muille kuin viilennystä kaipaaville blondeille.

Testaus: Wilma Ruohisto, jonka luonnonvaalea, lasinen ja raidoitettu polkka taittaa luonnostaan keltaiseen ja rasvoittuu nopeasti.

Kuvat: Valmistajat

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?