Oletko bongannut hittimeikit, joihin ”kaikki” Suomi-julkkikset näyttävät ihastuneen? Nämä 3 meikkiä onnistuvat poropeukaloltakin

Pinkkiä luomiin, punaa huuliin ja hehkua hipiään. Siinä resepti tämän kevään ihanimpiin meikkilookeihin, jotka luonnistuvat julkkisten lisäksi myös taviksilta.

Punatut huulet ovat Chisun tavaramerkki, mutta nyt niihin ovat hurahtaneet muutkin.

14.5. 20:00

Mitkä ovat ihanimmat meikkilookit juuri nyt? Perkasimme läpi joukon tunnettujen suomalaisten Instagram-tilejä ja bongasimme kolme kiistatonta trendiä.

Siinä missä Hollywood-julkkisten näyttävät gaalameikit voivat olla melko mahdottomia toteuttaa kotikylppärissä, nämä kotimaisten tunnettujen nimien meikit eivät vaadi meikkitaiteilijaa avuksi.

1. Pinkkiä luomeen

Trendikkäin silmämeikki juuri nyt on pinkki luomiväri. Tyylin voi toteuttaa joko hennolla vaaleanpunaisen häivähdyksellä valokuvaaja Janita Aution tapaan tai tujulla tujauksella pinkkiä somevaikuttaja Maiju Voutilaisen tyyliin. Molemmat silmämeikit näyttävät uskomattoman hyvältä!

Laulaja Eveliina on mätsännyt pinkit luomivärit samansävyisiin perhospinneihin.

Näyttelijä ja laulaja Fanni Noroilan pinkit luomet yhdistyvät upeasti pinkkiin poskipunaan.

Pinkki luomiväri on suosittua Suomessa, mutta trendi ei suinkaan ole kotimaista alkuperää. Saamme kiittää villityksestä Euphoria-hittisarjan meikkitaiteilijaa Doniella Davya.

2. Punaa huuleen

Huulimeikissa luotetaan nyt perinteisesti punattuihin huuliin. Somevaikuttaja Enni Koistinen on jättänyt muun meikin minimiin. Malli Kelly Kalonji puolestaan on tuonut syvyyttä myös silmämeikkiin.

Laulaja Chisun punatut huulet korostavat sinisiä silmiä.

Malli Sara Chafakin meikki huokuu Hollywoodin glamouria.

Jos klassinen punainen ei tunnu omalta väriltä, voi huulet punata somevaikuttaja Jenni Rotosen ja toimittaja Maria Veitolan tapaan myös pinkillä.

3. Meikitön meikki

”Meikitön meikki” eli meikkaamatonta naamaa muistuttava meikkityyli on ollut pinnalla jo pitkään. Näyttelijä Mia Ehrnroothin ja laulaja Yeboyahin meikit huokuvat luonnollisuutta.

Somevaikuttaja Miisa Rotola-Pukkilan meikki on vaivattoman näköinen, mutta silti huoliteltu.

Somevaikuttaja Vivian Valpurin meikin keskiössä on kuultava iho.

P.S. Hehkuva ”meikitön meikki” ei vaadi suurta tuotearsenaalia, testattu on:

Lue lisää: Kauneustoimittaja testasi hehkutetun clean-meikin – ennen- ja jälkeen-kuvat todistavat, että meikkivoide kannatti hyvästellä

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?