Haluatko mahdollisimman kuulaan ja hehkuvan ihon? Keräsimme täsmätuotteet ja tärkeimmät vinkit

Tämän hetken kuumimmat kauneustrendit tuovat kasvoille maksimaalisen kuulauden ja kosteuden. Näin loihdit heleyden iholle.

Kauneustrendien keskiössä on nyt iho ja sen hoitaminen.

14.5. 10:30

Vähemmän on enemmän

Skinimalism-termiin eli ihonhoidon minimalismiin voi tiivistää yhden hetken suurimmista ihonhoitotrendeistä: yksinkertaisimmillaan ihonhoitorutiiniksi riittää omalle ihotyypille sopiva puhdistustuote ja kosteusvoide.

Purnukoiden määrän lisäksi karsitaan myös niiden sisällöstä. Muutama laadukas ja tehokas raaka-aine on usein parempi valinta kuin monen ainesosan soppa.

Minimalismi tuli myös ihonhoitoon.

 • Probioottisessa puhdistustuotteessa raaka-aineiden määrä on pidetty minimissä. Luonnonmukaiset ainesosat rauhoittavat, suojaavat ja vahvistavat herkkää ihoa. Esse Sensitive Cleanser -puhdistusvoide, 53,50 €.

 • Probioottisia uutteita ja prebioottisia ravinteita sisältävä kosteusvoide hellii ihon omaa mikrobiomia ja sopii erityisen herkälle iholle. Ainesosista 99 prosenttia on luonnollisia ja 78 prosenttia luomua. Esse Sensitive Hydro Moisturiser -kasvovoide, 62 €.

Kuulautta kivistä

Näkyvimpiin villityksiin kuuluu kosmeettinen gua sha eli kasvoille tehtävät kivihieronnat, jotka saavat ihon hehkumaan.

Kosmeettinen gua sha sisältää piirteitä perinteisestä gua shasta, sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Sen teho perustuu verenkiertoa ja lymfanesteiden virtausta parantaviin vaikutuksiin. Gua shan luvataan rentouttavan kasvojen lihaksia, poistavan turvotusta ja kuona-aineita, silottavan ja kiinteyttävän ihoa sekä tuovan kasvojen luuston esiin.

Lue lisää: Testasimme, tekeekö hehkutettu gua sha -kivi tosiaan ihmeitä kasvoille – kuva kertoo tuloksen

Kosmeettinen gua sha eli kasvoille tehtävät kivihieronnat saavat ihon hehkumaan.

 • Lusikka on täsmätuote silmänympärysiholle. Säännöllisen käytön luvataan häivyttävän pusseja, turvotusta ja tummuutta. Yin Your Skin Guasha-lusikka, 46,95 €.

 • Kasvoroller lupaa kirkastaa ja tasoittaa ihoa ja häivyttää juonteita. Ibero 2-osainen ruusukvartsirulla, 19,90 €.

 • Kampa on gua sha -välineistä monipuolisin. Se sopii kasvojen, päänahan ja vartalon hierontaan. Yin Your Skin Guashakampa, 34,99 €.

 • Suuntaa lastan vedot ylöspäin. Ibero Guasha-lasta, 19,90 €.

 • Ohut mutta hitaasti imeytyvä kasvoöljy sopii gua sha -hierontaan. Yin Your Skin Sileä Silky Facial Oil -kasvoöljy, 59,90 €.

Kerroksittain kosteutta

Kauniisti kuultavaa ihoa tavoitellaan ahmimalla kosteuttavia tuotteita.

Villitys on saanut alkunsa korealaisesta ihonhoidosta, jossa yksittäistä kosteuttavaa tuotetta kerrostetaan kasvoille useampi kerros. Kosteuttavia tuotteita voi kuitenkin kerrostaa myös keskenään: kosteuttava seerumi kosteuttavien silmänaluslappujen alla tehostaa hoitoa entisestään.

Kuulas ja kostea kuvailevat hetken hehkeintä hipiää.

 • Neljää hyaluronihappoa sisältävä seerumi palauttaa ihon kosteustasapainon. Filorga Hydra-Hyal Intensive Hydrating Plumping Concentrate -seerumi, 51 €.

 • Tehokosteuttava naamio toimii korpummillekin kasvoille. Naamion voi pyyhkiä pois vartin jälkeen tai käyttää muutaman kerran viikossa yövoiteen tapaan. Patyka Intensive Moisturizing Mask -naamio, 51,90 €.

 • Acon Age Delay -sarjan tuotteet ehkäisevät ihon ennenaikaista ikääntymistä. Päivävoide normaalille ja sekaiholle, 27,50 €. Sarja täydentyy Age Delay+ -tuotteilla, jotka on suunnattu vaihdevuodet ohittaneiden naisten iholle.

 • Uudistava yövoide kiinteyttää, kohottaa, kosteuttaa ja silottaa ihoa yön aikana. Medik8 Advanced Night Restore -yövoide, 76 €.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?