12 uutta tapaa pukea neule, joka sinulla luultavasti on jo kaapissasi

Jos haluat rakastua luottoneuleisiisi uudestaan, katso kuvat 12:sta uudesta tavasta yhdistää neule.

Neulepusero tai -takki on se tuttu, turvallinen ja varma vaihtoehto, kun aamulla pitää vetäistä ylle nopeasti jotain siistiä, helppoa ja mukavaa. Ehkä siksi neule voi tuntua pitkien talvikuukausien jälkeen myös hiukan tylsältä – sama tyyli toistuu päivästä toiseen.

Perusvaatteeseen saa kuitenkin uutta ilmettä yhdistelemällä sitä tavanomaisesta poiketen. Kokosimme muotiviikoilla nähtyjen trendikkäiden pukeutujien asukokonaisuuksien neuletärpit yhteen.

1. Lisää kiiltoa

Arkiasu päivittyy astetta näyttävämmäksi, kun siihen valitsee yhdeksi osaksi jotain kiiltäväpintaista. Neule pitää huolen siitä, että tyyli taipuu arkeenkin.

2. Pue hameen kanssa

Jos yhdistät neuleen yleensä housuihin, kokeile välillä hametta. Ihana kokonaisuus syntyy, kun hame ja neulepusero ovat samaa sävyä.

3. Napit auki

Perinteinen neuletakki puetaan nyt puseroksi. Napita vain pari nappia ja jätä vilaus vatsaa näkyville.

4. Astetta hillitymmin

... tai jos paljaan ihon näyttäminen ei ole juttusi, pue samaan tyyliin alle aluspaita.

5. Nahkahousuissa ei tylsisty

Kun kaipaat särmää neuletyyliin, valitse alaosaksi nahkaa. Mustat nahkahousut ovat aina yhtä tyylikkäät ja ajankohtaiset.

6. Väljissä vaatteissa

Huipputyylikäs asu syntyy, kun kaikki vaatteet laskeutuvat kauniin väljästi. Suorat housut saavat olla kauttaaltaan leveää mallia, ja ihanin takki on nyt ylisuuri.

7. Vyötä kiinni

Trendikäs sujauttaa neuleen helman korkeavyötäröisiin housuihin ja vyöttää kokonaisuuden kiinni. Myös vyölaukku toimii tässä lookissa.

8. Säväytä saappailla

Kauhistuttaako neuleen sullominen vyötärökaistaleen alle? Ajankohtaisen lookin saat myös, kun jätät neuleen housujen päälle, mutta valitset alaosaksi trendikkäät culottes-housut tai midimittaisen hameen ja viimeistelet kokonaisuuden lahkeiden tai helman alle yltävillä saappailla.

9. Neulosta bleiserin alle

Bleiserin alle ei tarvitse aina pukea paitapuseroa. Neule ajaa talvikaudella saman asian.

10. Kaksin kaunihimpi

Toinen tapa pukea neule kerrostetusti on tuplata se.

11. Hae vastaväri

Vanhan neuleen saa näyttämään raikkaalta, kun sen yhdistää vastaväriinsä. Sinisen sävyt toimivat oranssien kanssa, keltainen violetin ja punainen vihreän parina.

12. Asennepuserossa

Neuleko muka tylsä vaate? Räväkkä tyyli syntyy, kun neulepaidan yhdistää ronskiin kaulaketjuun, näyttäviin aurinkolaseihin ja sähäkkään päällystakkiin.

Lue lisää: 7 vinkkiä, joilla saat asusi näyttämään kalliilta – osa onnistuu hetkessä eikä vaadi isoja rahoja

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?