Onko sinullakin lirutukka? Listasimme 3 syytä, miksi hiuksesi ovat todellinen lottovoitto

Muuntautumiskykyinen ja helppohoitoinen lirutukka on mainettaan mahtavampi.

Lirutukan kanssa luonnistuvat kaikki kampaukset.

Lirutukkaa, eli ohutta ja hentoa hiuslaatua parjataan usein, mutta täysin turhaan! Todellisuudessa tämä monelle suomalaiselle siunaantunut hentoinen hiuslaatu on ihan lottovoitto.

1. Mahtavan muuntautumiskykyinen

Lirutukan paras puoli on ehdottomasti sen muuntautumiskyky. Kun hiukset ovat ohuet ja hennot, niiden muotoilu vie vain muutaman minuutin. Minkä muun hiuslaadun saa hetkessä sekä suoraksi että kiharaksi?

Siinä, missä paksut (ja painavat) hiukset suoristuvat kiharruksen jälkeen alta aikayksikön, kestävät huolella tehdyt kiharat kevyessä lirutukassa vaikka seuraavaan aamuun asti!

Kihartamisen lisäksi myös suoristaminen on ohuen hiuslaadun kanssa uskomattoman helppoa. Hento lirutukka oikenee piikkisuoraksi vain muutamalla muotoiluraudan vedolla.

2. Huolettoman helppo

Ohut ja hento hius ei yleensä takkuunnu tai vaadi erityistä huolenpitoa. Se on usein luonnostaan liukas ja kiiltävä.

Moni hentotukkainen voi jättää hiusöljyillä ja hoitoainesuihkeilla läträämisen välistä, puhumattakaan Curly Girl -metodin t-paitaturbaaneista tai pellavasiemengeeleistä.

3. Kampausten kaveri

Ohuesta ja hennosta hiuslaadusta on saa helposti sileitä ja huoliteltuja kampauksia. Arkisen ja huolettoman lopputuloksen saavuttaa puolestaan hennolla tupeeraamisella.

Oli siis kyseessä sitten kuplaponnari, kiepautusnuttura tai sotkuponnari, onnistuu trendikampaus takuulla, jos hiuslaatusi on hento liru.

Kokeile myös suoralle ja sileälle hiuslaadulle suunnattua liquid hair -trendiä!

Lue lisää: Oodi maantienharmaille hiuksille! Nämä 6 kuvaa osoittavat, että suomalaisten parjaama hiusväri on todellisuudessa tyylikäs valinta

Lue lisää: Kuplia, lettejä ja nutturoita! Listasimme syksyn 11 trendikampausta, jotka onnistuvat aloittelijaltakin

Lue lisää: Tämä hiusvärityyli on lyömässä nyt läpi – tiikerinsilmä on myös Jennifer Lopezin kutrien salaisuus

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?