Kevyet kosteusvoiteet: 5 tuotetta, joita kauneusasiantuntijat hehkuttavat - Tyyli - Ilta-Sanomat

Etsitkö uutta hyvää kosteusvoidetta? 5 ihanan kevyttä voidetta, joita hehkutetaan ympäri internetiä

Kesällä moni pärjää kevyemmälläkin kosteusvoiteella. Selvitimme, mitkä purkit ovat tämän hetken hehkutetuimmat.

26.7. 10:30

Kun lämpötila on reippaasti plussan puolella, parhaita vaihtoehtoja ihon kosteuttamiseen ovat superkevyet ja geelimäiset voiteet. Ne imeytyvät ihoon nopeasti, ja niitä on myös helppo kerrostaa seerumeiden, aurinkovoiteen ja muiden ihonhoitotuotteiden kanssa.

Nämä viisi voidetta saavat erityistä hehkutusta netin kauneusasiantuntijoilta juuri nyt:

Kevyt geelivoide sopii muiden tuotteiden alle

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly, 49,90 €.

Hajusteeton ja todella kevyt Cliniquen geelivoide imeytyy ihoon nopeasti eikä jätä monesti geelivoiteista tuttua tahmaista tunnetta kasvoille.

Hehkutusten mukaan voide toimii erinomaisesti muiden ihonhoitotuotteiden, kuten aurinkosuojan, alle levitettynä. Geelivoide on nappivalinta seka- ja rasvoittuvalle iholle.

Hajusteeton pehmentäjä

Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Dream, 62 €.

Kolmea erilaista hyaluronihappomolekyylia sisältävä kosteusvoide lupaa pitää ihon pehmoisena pitkään ja tasoittaa kasvojen pieniä juonteita ja epätasaisuuksia. Kehujen mukaan voiteen koostumus todella on kevyt kuin pilvi, kuten nimi antaa ymmärtää. Tämäkin voide on ilahduttavasti myös hajusteeton!

Kosteuttava pikapiristäjä

Elizabeth Arden Visible Difference Replenishing Hydragel Complex -voide, 39 €.

Jos aamulla herääminen tuntuu hankalalta, toimii pikapiristyksenä yön yli jääkaapissa seisonut geelivoide, kuten tämä Elizabeth Ardenin purkki. Hehkutukset lupaavat geelin olevan superkosteuttava ja pitävän kasvot pehmeinä koko päivän sekä hieman häivyttävän ihohuokosia.

Kuorivaa ja kevyttä sekaiholle

Bioderma Hydrabio Light Moisturizing Cream, 14,95 €.

Keveydestään huolimatta superkosteuttavan Bioderman voiteen koostumus imitoi ihon pintakerrosta, joten se sujahtaa sukkana kasvoille. Hoitavassa ja suojaavassa voiteessa on mukana myös salisyylihappoa, joka kuorii ihoa hellävaraisesti.

Suojakerroin, joka ei ärsytä edes akneihoa

Murad Anti-Aging Acne Moisturizer with Broad Spectrum SPF 30 PA+++, 55,90 €.

Akneen taipuvaiselle iholle voi olla haasteellista löytää suojakertoimen sisältävää päivävoidetta, joka ei saa ihoa kiiltämään ja kukkimaan.

Internetin kauneustietäjien mukaan tästä Muradin voiteessa löytyy kuitenkin ratkaisu. Voiteen sanotaan imeytyvän todella hyvin ihoon ja tasapainottavan ihon talintuotantoa sekä vähentävän uusien epäpuhtauksien syntyä.

Lähteet: Marie Claire, Stylecraze, Bustle

Lue myös: Yhtä ihonhoidon tehoainetta hehkuttavat nyt kaikki – silottaa ryppyjä ja tehostaa muiden aineiden toimintaa

Lue myös: Kirkastavaa, silottavaa ja virkistävää! Poimimme 5 tämän hetken hehkutetuinta silmänympärysvoidetta – löydä uusi suosikkisi

Lue myös: Akneen liittyy harhaluulo, jonka vuoksi moni tapaus jää tunnistamatta ja hoitamatta – ihotautilääkäri kertoo, mikä oire ratkaisee

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?