Aurinkolasit, joissa olet takuulla kesän tyylikkäin! Valitsimme 24 lasit ja esittelemme 7 hittityyliä

Kesän 2021 aurinkolasityyli on ihanan monipuolista. Vaikeuksia saattaa tuottaa vain oman suosikkityylin valitseminen!

Tyylikkäät aurinkolasit ovat kesän tärkein asuste.

9.6.2021 20:00

Näyttävyydellä on tänä kesänä väliä. Niin isot ja paksut kuin pienet ja kapeatkin lasit näkyvät katukuvassa, mutta yhdet ovat ylitse muiden.

Kesän ykköset ovat kookkaat ja kulmikkaat, neliön malliset lasit, jotka ovat saaneet vaikutteita 1970-luvulta. Mitä isommat, sen paremmat! Myös väreillä saa leikitellä. Muodissa tänä kesänä ovat niin klassiset tummat ja ruskeat kuin räikeän värikkäät aurinkolasit. Mitä rohkeammat, sen paremmat!

Kokosimme nettikauppojen valikoimista inspiraatiota kesän aurinkolasimuotiin. Katso alta kuusi isointa trendiä ja valitse joukosta suosikkisi! Äläkä unohda aurinkolasiketjuja – nekin ovat taas muodissa.

1. Näyttävät neliöt

Kesän kuumin suosikki! Retrohenkiset isot ja kulmikkaat lasit sopivat moneen tyyliin. Kokeile yhdistää trendiin värikkäät muovikehykset, kuvioidut sangat tai värjätyt linssit. Nämä kääntävät katseita varmasti!

12 €, Monki.

19,99 €, Mango.

12,99 €, H&M.

39,95 €, Carin Wester / Boozt.com.

2. Ajattomat pilotit

Aviator-aurinkolasit eli pilottilasit ovat tänäkin kesänä varma valinta. Vaihda hopeanväriset sangat kultaisiin tai kokeile rohkeasti erilaisia värejä ja muotoja linsseissä – malleja löytyy myös modernimmalla otteella.

19,99 €, Mango.

54,95 €, Otra Eyewear / Nelly.com.

9,99 €, Glitter.

29,95 €, Jeepers Peepers / Zalando.fi.

3. Kissamaisen kulmikkaat

Kuuma 60-luku on taas täällä ja tuo mukanaan kissamaiset aurinkolasit. Tämä monivuotinen suosikki korostaa poskipäitä ja on oikea ajaton klassikko. Kokeile näyttäviä ja suuria kehyksiä tai sirompaa ja terävämpää mallia. Näistä ei persoonallisuutta puutu.

14,95 €, NA-KD.

9,99 €, Glitter.

12 €, Monki.

59,95 €, QUAY AUSTRALIA / Zalando.fi.

4. Jättimäiset ja pyöreät

Myös pyöreät muodot pukevat tälläkin kaudella. Nämä statement-lasit eivät jätä kylmäksi. Leikittele muodoilla ja väreillä, tai valitse klassiset tummat kehykset. Pieni kimalluskaan ei ole pahitteeksi.

9,99 €, H&M.

17,95 €, Zara.

49,99 €, Mango.

14,95 €, ALDO / Zalando.fi.

5. Futuristisen sporttiset

Jos tahdot kaappiisi jotain uutta ja erilaista, tässä on sopiva tyyli juuri sinulle. Kesän 2021 sporttiset lasit tuovat tuulahdukset tulevaisuutta mukanaan ja sopivat niin urheiluun kuin kadullekin. Edelläkävijän valinta!

17,95 €, Zara.

29,95 €, A.Kjærbede / Boozt.com.

69 €, Nopeet.fi.

19,95 €, Vintage Supply / Zalando.fi.

6. Kapeat ja kulmikkaat

Kapeat, mutta eivät liian ohuet. Jos suuret aurinkolasit eivät ole makuusi, ei hätää. 1990-luvun trendi on edelleen voimissaan. Ysärihenkiset lasit eivät ole ainoastaan näyttävät vaan myös käytännölliset. Kokeile eri kuvioita ja värejä!

27,95 €, Jeepers Peepers / Zalando.fi.

19,95 €, Vintage Supply / Zalando.fi.

15,99 €, Mango.

64,95 €, Le Specs / Zalando.fi.

7. Aurinkolasikorut

Kuka tarvitsee koruja, kun aurinkolasitkin voi koristella näyttäviksi! Aurinkolaseihin kiinnitetään nyt ketjuja ja blingiä. Kätevää ja näyttävää.

Kullanvärinen aurinkolasiketju, 7,99 €, H&M.

Ohut aurinkolasiketju, 14,95 €, NA-KD.

Näyttävä muoviketju, 9,95 €, Carin Wester / Boozt.com.

Lue myös: Testissä 10 erilaista kasvojen aurinkosuojaa – kaksi sai täydet pisteet

Lue myös: Testasimme 13 itseruskettavaa – yksi sai lähes täydet pisteet

Lue myös: Kenen rantatyylin haluat? Emmi Nuorgam, Petra Wettenranta ja Ashley Graham näyttävät mallia: 24 ihanat bikinit ja uikkarit

Lue myös: Aurinkovoide kannattaa valita oman ihotyypin mukaan – tässä 16 aurinkosuojaa kuivalle, rasvoittuvalle, aikuiselle ja herkälle iholle

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?