Asukokonaisuuden rakentaminen on helppoa, kun kaapissa on oikeat tarpeet – listasimme tämän hetken 5 oleellista vaatetta - Tyyli - Ilta-Sanomat

Asukokonaisuuden rakentaminen on helppoa, kun kaapissa on oikeat tarpeet – listasimme tämän hetken 5 oleellista vaatetta

Tänä kesänä vaatekaapissa on viisi uutta kulmakiveä.

Tämän kauden tyylin kulmakivet ovat narusandaalit, chinot, popliinipaita, midimekko ja haitarilaukku.

17.5. 10:30

1. NARUSANDAALIT: KEVYET ASKELEET

Kesä tulee ja askel kevenee. Tarvitset siis kengät, jotka eivät estä liitelyäsi. Narusandaalit imartelevat etenkin hoidettuja jalkoja. Valitse versiot, joissa jalkasi lepäävät. Siis tiukka ei puristaville naruille tai päkiät kipeyttäville lesteille! Narusandaalit ovat kivat mekkojen, mutta parhaat housujen kanssa.

Punaisissa sandaaleissa on muodikas tylppä kärki, 49,95 €, Zara. Limenvihreä tekee paluun, 19,99 €, Mango. Unisan mokkasandaalit ovat sirot mutta tukevat, 99,90 €.

2. CHINOT: OTETAAN LÖKÖSTI

Puristavat housut, ei kiitos! Parhaat housut ovat mukavat ja sen verran päheät, että ne nostaa mielellään asun keskipisteeksi. Chinot ihastuttavat t-paidan tai neuleen kanssa, mutta coolein yhdistää ne paitaan, jossa on samaa henkeä. Ja mikä parasta, nilkkapituisten chinojen kanssa toimivat kengät kuin kengät.

Nanson valkoiset, kevyesti joustavat puuvillachinot ovat vajaamittaiset, 99,90 €. Reisitaskut ovat vain silmäniloa, ei tavaroiden kantamista varten, 139 €, Samsøe & Samsøe. Lempeä vihreä sopii kaikenväristen yläosien kanssa, 39,99 €, Mango.

3. POPLIINIPAITA: LUOTTOKAMU

Kaveri, joka ei koskaan sano vastaan? Se on tietysti tiiviistä puuvillapopliinista ommeltu paitapusero. Se sopii ihan kaikenlaisten alaosien kanssa ja muokkautuu fiiliksen mukaan. Muista sääntö: mitä niukempi tai lyhyempi alaosa, sitä tiukemmin napitetut napit. Ja mitä skarpimpi alaosa, sitä rennommin rullatut hihat.

Second Femalen mustassa maksipaidassa on laskokset selässä, 95 €. Aiauyn sosiaalisesti vastuullisia popliinipaitoja myydään lempeissä luonnonväreissä kuten beigenä, 145 €. Ripusta popliinipaita pesun jälkeen henkarille kuivumaan, 69 €, COS.

4. MIDIMEKKO: TOIMII AINA

Eleganssia bleiseriasuun, check. Kerroksia farkkuasuun, check. Peittävyyttä juhla-asuun, check. Harva vaatekappale onnistuu miellyttämään yhtä montaa asukokonaisuutta piiruakaan omanarvontunnostaan menettämättä. Yhdisteltävin midimekko on tukevaa kangasta, uhkean värinen, leveähelmainen ja harteista sopiva.

H&M:n väljä, punainen mekko kerää katseet, 69,99 €. Coster Copenhagenin ruskea paitamekko on tiivistä ja kevyttä tencelin ja pellavan sekoitetta, 169 €. Pitkähihainen kukkamekko sopii joka säähän, 165 €, Second Female.

5. HAITARILAUKKU: KOKOAAN SUUREMPI

Paras olkalaukku on tietysti sellainen, että se toimii mahdollisimman monen asun kanssa. Haitarilta muotonsa lainanneessa laukussa on napakka koko, mutta se laajenee tarvittaessa tilavammaksi. Kiinnostava ja näyttävä laukku ei huku väljiin asuihin mutta ei ujostele skarpissakaan tyylissä.

Michael Michael Korsin musta laukku on nahkaa, 295 €. Tommy Hilfigerin laukussa on pirteä väri, 134,95 €. Aldon minikokoinen laukku on tekonahkaa, 64,95 €.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?