Tehokkainta anti-agea! Kolme tukkamallia, jotka nuorentavat ja freesaavat tyyliä - Tyyli - Ilta-Sanomat

Tehokkainta anti-agea! Kolme tukkamallia, jotka nuorentavat ja freesaavat tyyliä

Kun tuloksia haluaa saman tien, on hiusten leikkaaminen tehokkain keino viedä kasvoilta pois vuosia.

Esimerkiksi pehmeä, kasvojen sivuille taipuva otsis antaa kulmille nostetta ja kiinnittää huomion saman tien silmiin.

16.5. 20:00

Niinä aamuina, kun peilistä tuijottavat takaisin harvinaisen väsyneen näköiset kasvot, tuntuvat ihoa silottavien voiteiden ja seerumeiden lupaukset kovin köykäisiltä. Ja vaikutuksiakin voi odottaa aikaisintaan muutaman kuukauden kuluttua!

Jos tuloksia haluaa kuitenkin heti eikä joskus syksyllä, on hiusten leikkaus takuuvarma keino nuorentaa ja piristää ilmettä saman tien.

Muun muassa Who What Wearin mukaan nämä leikkaukset toimivat freesaajina kaiken ikäisillä ja kaiken tyyppisissä hiuksissa.

Pitkä polkka

Hiuksia ei todellakaan tarvitse ehdoin tahdoin leikata lyhyeksi iän myötä. Hartioille ulottuva pitkä polkka pidentää kaulaa ja kasvonpiirteitä, mikä antaa kasvoille nuorekasta ilmettä. Pienen tekstuurin lisääminen tukkaa tehostaa entisestään anti-age-vaikutusta.

Pehmeä otsis

Taipuisa, 1970-lukuhenkinen otsatukka on yksi kevään kuumimpia tukkatrendejä. Kasvojen sivuille taipuva otsis antaa kulmille nostetta ja kiinnittää huomion saman tien silmiin.

Takaa tuuhea

Jos mieli kuitenkin tekee pätkäistä tukka lyhyeksi, pyydä kampaajaa leikkaamaan hiuksiin malli, jossa paino keskittyy hiusten takaosaan. Kun painopiste on takana, säilyy ilme freesinä.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?