Huijaa hehkuva iho! 6 kiinnostavaa uutta ihonhoitotuotetta, joilla saat takuulla heleät kasvot

Nyt sitä on taas tarjolla, kesän hehkua – purkista!

Nämä kiinnostavat uudet ihonhoitotuotteet pohjustavat kasvot tuleviin kuukausiin ja ylläpitävät ihon heleyttä.

14.5.2021 11:00

1. Luonnollista silotusta

Bybi Eye Plump Overnight Eye Cream -silmänympärysvoide, 25,50 €.

Luonnon omaksi retinoliksi kehuttua bakuchiolia saa vihdoin myös silmänympärysvoiteessa. Bybin voiteen kermaisuus tuntuu iholla miellyttävältä, ja aamulla silmät näyttävät ilahduttavan levänneiltä. Ihan kuin silmänaluset olisivat aavistuksen siloisemmat muutaman päivän käytön jälkeen.

2. Heleyttävä hybridi

Mario Badescu Hyaluronic Dew Drops -kosteutustipat, 44,90 €.

Pieni purkki täynnä tehoja: Mario Badescun heleyttävät tipat ratsastavat kosteuttavan hyaluronihapon maineella. Mukana on myös ihoa kirkastavia niasiiniamidia ja maitohappoa. Riittoisat tipat antavat kasvoille hehkua, joka sekä näkyy että tuntuu. Plussaa hajusteettomuudesta!

3. Priimaan päivetykseen

Tanologist Face + Body Drops -rusketustipat, 17 €.

Itseruskettavat tuotteet ovat kehittyneet viime vuosina huimasti. Tanologistin kosteusvoiteeseen sekoitettavista tipoista tulee kauniin luonnollinen sävy, joka kestää iholla monta päivää. Tipat sopivat myös herkkäihoisille eikä niissä ole lainkaan itseruskettavien pistävää hajua.

4. Kevyemmin kohti kesää

Mádara Hydra Intense Rose Jelly -kosteusgeeli, 35 €.

Kesän korvalla tuhdit voiteet voi jättää jäähylle odottamaan syksyä ja ottaa tilalle kevyempi vaihtoehto. Mádaran geelivoide saa keyvestä koostumuksestaan huolimatta kuivankin ihon rauhoittumaan.

5. Silkkinen suoja

BeautyAct by Kicks DailyShield Melting Cream SPF 25 -päivävoide, 29,90 €.

Meikin alla toimivan aurinkosuojan etsiminen on välillä kuin Graalin maljan metsästämistä. BeautyActin kermainen, mutta silti kevyt keltainen voide antaa iholle laajan aurinkosuojan eikä lähde rullautumaan. UV-suojan lisäksi voiteessa on kosteuttavia ja hoitavia tehoaineita.

6. Enemmän kuin primer

Budgie Prep Talk Pre-Makeup Face Mask -naamio, 17,90 €.

Budgien meikinpohjustusnaamio silottaa ihoa hyvän primerin tavoin: meikkivoide liukuu sen päälle sulavasti ja iho näyttää tasaisemmalta. Maskissa on roppakaupalla kosteuttavia ainesosia, mikä takaa sen, että meikki pysyy siistinä pitkään pintakuivallakin iholla.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?