Testasimme itseruskettavat, jotka vaikuttavat kasvoilla yön aikana – yksi tuote saa täydet pisteet: ”Rusketus kestää päiviä”

Täydellinen rusketus hankitaan nyt yöunien aikana. Kylppärin peilistä katsovat aamulla päivetystä hehkuvat kasvot.

Levitä itseruskettava yönaamio tai voiteen ja tippojen sekoitus tasaisesti kasvojen keskeltä kohti hiusrajaa, korvia ja kaulaa. Muista pestä kädet levityksen jälkeen.

6.5.2021 20:00

Päivettävä naamio

Kicks Overnight Self Tan Hydra Face Treatment sävyssä Light/Medium, 24,90 €

Arvosana: 4 / 5

Lupaus: Kosteuttavaa hyaluronihappoa sisältävä yönaamio päivettää ihon kahdeksassa tunnissa. Ruotsalaisessa monitoimituotteessa on ihon suojavaippaa vahvistavia ainesosia.

Kokemus: Valkoinen voide tuoksuu mansikkaraparperimehulta ja liukuu iholle tasaisesti. Jo yhdellä käyttökerralla saa erottuvan mutta luonnollisen päivetyksen. Rusketuksen kehittymisen haistaa, mutta tuoksu ei ole pistävä. Iho on aamulla päivettyneen, kosteutetun ja hehkuvan näköinen. Näpytkään eivät erotu niin selvästi.

Kaikki testin itseruskettavat jättivät tyynyliinan tahraamatta. Silkkityynyliinalla saat todelliset kauneusunet: se antaa ihon ja hiusten hengittää eikä ime itseensä kosteutta tai hoitotuotteita – eikä myöskään aiheuta iholle painaumia, 79,90 €, Gingerlily / Stockmann.

Monitoimitipat

Ecooking Self Tanning Drops, 28,65 €

Arvosana: 4½ / 5

Lupaus: Itseruskettavat tipat sisältävät kosteuttavaa ja pehmentävää hyaluronihappoa ja glyseriiniä. Ruskettava ainesosa, dihydroksiasetoni eli DHA, on peräisin sokeriruo’osta. Kurkku-uute rauhoittaa.

Kokemus: Tipat tuoksuvat voimakkailta, mutta haju häviää levityksen jälkeen, eikä sitä huomaa värin vaikuttaessa. Kullansävyinen lopputulos ja kasvoöljymäinen, helposti levittyvä koostumus ilahduttavat. Plussaa myös monikäyttöisyydestä: tippoja voi käyttää sellaisenaan syvemmän rusketuksen luomiseksi, ja niitä voi lisätä vartalovoiteenkin sekaan.

Sävyttävä seerumi

St. Tropez Self Tan Purity Vitamins Face Serum, 35,90 €

Arvosana: 4 / 5

Lupaus: Kirkastavaa C-vitamiinia ja persikankukkauutetta sisältävä seerumi päivettää ihon asteittain ja aktivoi D-vitamiinin tuotantoa. Sen voi levittää kasvoille sellaisenaan tai sekoittaa kasvovoiteeseen.

Kokemus: Väritön geeli imeytyy nopeasti, ja trooppinen tuoksu sytyttää kesäfiiliksen. Kun tällä korvaa luottoseerumin muutamana iltana viikossa, kasvoilla pysyy vaivatta kullanhohtoinen, kevyt päivetys. Nappituote myös niinä aamuina, kun kasvot näyttävät sameilta ja väsyneiltä. Saa aikaan täydellisen sävyn.

Retinolia ja rusketusta

James Read Gradual Tan Sleep Mask Face Retinol, 37 €

Arvosana: 3 / 5

Lupaus: Asteittain päivettävä yönaamio sisältää retinolia ja hyaluronihappoa. Retinoli kiihdyttää solujen uudistumista ja hidastaa ikääntymisen merkkejä, hyaluronihappo kosteuttaa.

Kokemus: Yönaamio kannattaa levittää huolella hiusrajan kohdalta, jotta väri ei tarraa siihen liian hanakasti kiinni. Keltainen, geelimäinen koostumus tuoksahtaa tyypilliselle itseruskettavalle, mutta hälvenee pian. Loistotuote aikuiselle iholle ja hänelle, joka haluaa minimoida kylppärinkaapin purkkimäärän.

Edullinen vaihtoehto

Ida Warg Tanning Drops, 18,90 €

Arvosana: 4 / 5

Lupaus: Ruotsalaisvaikuttaja Ida Wargin kosmetiikkasarjan suositut itseruskettavat tipat päivettävät ihoa sokerimolekyyli DHA:n avulla. DHA reagoi ihon pintakerroksessa olevien aminohappojen kanssa, mikä saa aikaan rusketuksen.

Kokemus: Itseruskettavia tippoja sekoitetaan yövoiteeseen yhdestä kuuteen tippaan halutun voimakkuuden mukaan. Neljällä tipalla saa heleän, auringonsuuteleman lopputuloksen. Testin edullisimmat tipat ovat hieman öljymäiset ja sekoittuvat tuhdinkin yövoiteen joukkoon vaivatta.

Tippoja yövoiteeseen

Joik Organic Sunless Tan Facial Drops, 36,90 €

Arvosana: 5 / 5

Lupaus: Virolaisen luonnonkosmetiikkasarjan itseruskettavissa tipoissa vaikuttavat punaiset marjat ja sokeriruoko sekä ihoa rauhoittava aloe vera. Käytetään kasvovoiteeseen sekoitettuna.

Kokemus: Tippojen paras puoli on, että rusketuksen syvyyttä voi säädellä. Pari tippaa saa aikaan maitokahvin sävyisen päivetyksen, 4–6 keskitumman kultaisen sävyn. Rusketus kestää useita päiviä ja kuluu pois huomaamattomasti. Tipat sekoittuvat voiteeseen leikiten eivätkä tuoksu miltään.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?