Pehmeät huulet yhdessä yössä, kauniit hiukset hoitosuihkeella – 6 tuotetta, jotka todella toimivat

Hyvälle hoitosuihkeelle ja hellälle kuorinnalle on aina tilausta. Kauneustoimittaja kertoo, mitä tuotteita fiilistelee juuri nyt.

6.5.2021 10:35

Pehmeät huulet yhdessä yössä

Suhtaudun rohtuvahuulisena huulivoiteisiin aina varauksella. Isadoran yönaamio yllättää iloisesti: yöksi levitettävä naamio on paksua ja tuntuu ravinneen huulet aamuun mennessä pulleiksi ja pehmeiksi. Plussaa hajusteettomuudesta.

Isadora Overnight Revitalizing Lip Mask, 13,90 €.

Kosteuttava huulimeikki

Toinenkin Isadoran huuliuutuus vakuuttaa. Vähän väriä, mutta ennen kaikkea täyteläistä kosteutta! Värillinen huulivoide muistuttaa ennemmin meikkiä ja toimii loistavasti kuivillakin huulilla.

Isadora Smooth Color Hydrating Lip Balm, sävy Clear Beige, 12,90 €.

Kotimainen hiushoito

Cutrinin hiusväriä suojaava hoitosuihke lupaa hiuksista pehmeät ja sileät, ja sen se todella tekee. Jopa karhea luonnonkihara tukka muuttuu kiiltävämmäksi, ja raudalla tehdyt kiharat näyttävät terveiltä. Arkiseen hiustenhoitoon sopiva suihke sisältää myös UVB-suojan.

Cutrin Ainoa Color Vinegar Spray, 23,90 € / 200 ml.

Sileä iho hellävaraisesti

Kasvot saa kuorinnalla heleiksi ja tasaisiksi, mutta liian tujut tuotteet voivat myös ärsyttää tai kuoria turhan rajusti. Herkälle ja kuivalle iholle on sopinut Skincityn oman merkin entsyymikuorinta, joka kuorii ihoa pienten, iholle sulavien selluloosarakeiden ja papaijan ja mangon entsyymien avulla. Samalla se sisältää ihon suojakerrosta vahvistavaa ja ravitsevaa skvalaania ja rauhoittavaa kauraöljyä.

Skincity Skincare Milky Moisture Enzyme Peeling, 29 € / 75 ml.

Nopeampi lakkaus ja kauniit kynsinauhat

Edullinen meikkimerkki Catrice on saatavilla kauneuden verkkokaupoista ja esimerkiksi valikoiduista K-Citymarketeista. Tänä keväänä sarjan tuotteista ihastuttavat etenkin söpöt kynsituotteet. Kuivatustipat lyhentävät kynsilakan kuivumisaikaa, ja kynsinauhaöljy viimeistelee lakkauksen: kauniit ja kosteutetut kynsinauhat tekevät myös lakasta laadukkaamman näköisen.

Catrice Express Quick Dry Drops, 3,99 €. Catrice 99% Natural Nail Oil, 3,99 €.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?