Otsistyyli, jonka sanotaan sopivan ihan jokaiselle! Kokosimme yhteen kuvat, jotka voit ottaa mukaan kampaajalle

Curtain bangs eli verho-otsatukka on kuumin otsistrendi tänä vuonna.

Verho-otsatukan latvat osuvat poskipäille ja leukalinjaan, joita hiusmalli samalla korostaa.

Leikkautin verho-otsiksen!

Pitäisikö leikkauttaa sellainen verho-otsis?

Näitä kahta lausetta tuntuu kuulevan ja näkevän ystävien ja tuttujen suusta ja somesta jatkuvasti. Julkkikset, somevaikuttajat ja ihan tavalliset otsahiuksista haaveilevat himoitsevat nyt verho-otsista meillä ja maailmalla.

Eikä ihme: curtain bangs on upea ja monelle sopiva tyyli. Muun muassa Glamour otsikoi otsahiusmallin näyttävän mahtavalta kaikilla ja Latest Hairstyles -sivusto kertoo verho-otsiksen olevan sekä hetken hitti että sopivan kaikkiin kasvonmuotoihin.

Hetken trendejä seuraavan tyylisivusto Who What Wearin mukaan verho-otsikset ovat ”ottaneet vallan”. Moni kansainvälinen muoti- ja kauneusjulkaisu tituleeraa otsatukkamallia vuosien 2020 ja 2021 suureksi hiustrendiksi.

Latest Hairstyles kertoo verho- tai ”Bardot-otsatukan” olevan 1970-luvusta inspiroitunut malli, jossa jakaus kulkee keskellä ja joka kehystää kasvoja. Nimitys viittaa tietysti näyttelijä Brigitte Bardot’n kuuluisaan otsatukkaan.

Nykypäivän verho-otsistrendi on inspiroitunut 70-luvusta. Verho-otsiksen kuuluisa kantaja on ollut muun muassa näyttelijä Brigitte Bardot. Tässä otsatukkatyyliä vuodelta 1967.

Verho-otsatukan latvat osuvat poskipäille ja leukalinjaan, joita hiusmalli samalla korostaa.

Näiden esimerkkien innoittamana voi alkaa haaveilla seuraavan kampaajakäynnin varaamisesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?