Testasimme dekolteeta hoitavat tuotteet – voittajalle täydet pisteet: ”Kaulan iho todella näyttää nuoremmalta” - Tyyli - Ilta-Sanomat

Testasimme dekolteeta hoitavat tuotteet – voittajalle täydet pisteet: ”Kaulan iho todella näyttää nuoremmalta”

Myös rinnan, dekolteen ja kaulan alueelle on omat täsmävoiteensa. Testasimme kohotusta ja kiinteytystä lupailevat hoitotuotteet.

Kasvovoidetta muistutetaan levittämään kasvojen lisäksi myös kaulalle ja dekolteelle, joiden iho tarvitsee yhtä lailla hoitoa. Tehtävään on myös aivan omat tuotteensa.

11.3. 20:00

Lierac Lift Integral Neck & Decollete Sculpting Lift Cream-Gel, 65 € / 50 ml

Arvosana: 4 / 5

Lupaus: Kaulan ja dekolteen herkkää ihoa kohottava ja kiinteyttävä voide aikuiselle iholle. Parantaa ihon tukikudoksia ja vahvistaa luonnollista kimmoisuutta. Kaikille ihotyypeille.

Kokemus: Miellyttävän tuoksuinen voide on koostumukseltaan sopivan notkeaa ja imeytyy heti. Tuote tuntuu jopa hieman ylelliseltä kaulan iholla. Aivan yhtä tehokasta vaikutusta en huomaa kuin testin voittajalla, mutta havaitsen kuitenkin myönteisen muutoksen. Kaulan iho näyttää paremmin hoidetulta ja nuorekkaammalta.

Clarins Bust Beauty Firming Lotion, 54 € / 50 ml

Arvosana: 3 / 5

Lupaus: Tehokkaasti kiinteyttävä ja uudistava emulsio kiinteyttää koko rinnan aluetta ja ehkäisee ikääntymiseen, raskauteen ja painonvaihteluihin liittyvää ihon veltostumista. Silottaa, kosteuttaa ja saa ihon näyttämään nuorekkaammalta ja tuntumaan pehmeältä ja joustavalta.

Kokemus: Hoitavaa tuotetta on tarkoitus käyttää koko rintojen alueelle. Tuote tuntuu napakoittavan ihoa miellyttävästi, mutta joka käyttökerralla sitä kuluu sen verran monta pumppausta, että pullo hupenee hyvin nopeasti. Muuten tuote vaikuttaa toimivalta: se saa rintojen, dekolteen ja kaulan ihon näyttämään kauniimmalta, kiinteämmältä ja sileämmältä.

Exuviance Triple Action Neck Creme, 54 € / 50 ml

Arvosana: 5 / 5

Lupaus: Hoitaa hellästi kaulan ja dekolteen herkkää ihoa. Tekee ihosta kiinteämmän ja sileämmän näköisen tuomalla siihen kosteutta ja jäntevyyttä. Vaikuttaa tehokkaasti myös ryppyihin ja epätasaiseen ihonsävyyn. Säännöllisesti käytettynä auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä ja hyperpigmentaatiota.

Kokemus: Tämä voide kosteuttaa, kiinteyttää ja kevyesti kuorii niin, että ero entiseen on huomattava. Kaulan iho todella näyttää nuoremmalta. Miedosti tuoksuva voide on täyteläistä muttei yhtään liian paksun tuntuista. Tuotetta tulee yhdellä pumppauksella sopiva määrä, joka levittyy iholle riittoisasti ja imeytyy nopeasti. Ihastun tähän voiteeseen heti niin paljon, etten meinaa päästä testissä eteenpäin.

Mon Sun Dreamy Tones Decolletage Cream, 14,90 € / 125 ml

Arvosana: 3 / 5

Lupaus: Pehmeyttä ja sileyttä kaulalle ja dekolteelle. Rauhoittavaa kauraa ja kiinteyttävää poimulehteä sisältävä kevyt koostumus ravitsee, kosteuttaa ja kiinteyttää dekolteen ihoa, josta tulee samalla hehkuva.

Kokemus: Voiteen koostumus on testin ohuin, ja tuotetta lorahtaa tuubista helposti jopa liikaa kerralla. Ainakin nyt kylmänä vuodenaikana kaipaisin hiukan täyteläisempää ja hemmottelevampaa tuotetta. Tuoksu ei ole testin paras muttei myöskään häiritsevä. Voide tuntuu aavistuksen kalvomaiselta iholla, mutta tuntemus häipyy nopeasti. Edullinen tuote tekee siinä mielessä tehtävänsä, että se saa dekolteealueen ihon näyttämään tasaisemmalta.

Talika Bio Enzymes Mask Décolleté, 9,90 € / kpl

Arvosana: 3 / 5

Lupaus: Kertakäyttöinen seerumikangasnaamio dekolteelle. Kiinteyttää ja elvyttää. Tehoaineet, kuten hyaluronihappo, B3-vitamiini ja 16:n kasviuutteen yhdiste kohottavat, kiinteyttävät, kosteuttavat ja kirkastavat dekolteen ihoa palauttaen sen nuorekkuuden.

Kokemus: Isokokoisen kangasnaamion asettelu paikoilleen kestää hetken, mutta kun saan naamion kohdilleen, se on kuin toinen iho. Naamion poistamisen jälkeen sen peittämä alue näyttää hetken ajan hieman muuta ihoa vaaleammalta ja tuntuu tahmealta. Lievä väriero kuitenkin katoaa nopeasti, samoin tahmeuden tunne. Iho näyttää aiempaa sileämmältä, ja voisin käyttää tätä pikakaunistajana esimerkiksi pukeutuessani avokaulaiseen mekkoon. Toivon, että kangasnaamiosta myös imeytyy tehoaineita, mutta varsinaisesti iho ei tunnu kiinteämmältä yhden käyttökerran jälkeen.

Atopik Anti-Age Kiinteyttävä Vartalovoide, 28 € / 100 ml

Arvosana: 2 / 5

Lupaus: Suomessa valmistettua, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Aikuisen ihon vartalovoide kosteuttaa, pehmentää ja kiinteyttää ihoa. Kevyt mutta ravitseva koostumus jättää ihon joustavaksi. Metsämustikan siemenöljy ja chian siemenöljy ravitsevat ja pehmentävät ihoa omegarasvahappojen avulla, metsämustikkauute ja E-vitamiini toimivat antioksidantteina ja hyaluronihappo kosteuttajana. Proliini-aminohappo kiinteyttää.

Kokemus: Viimeisenä testituotteena on koko vartalolle kiinteytystä lupaava voide. Samettisen paksu voide toimii paremmin vartalolla kuin kaulalla, sillä kaulan iholle se on turhan tuhtia. Voide tuntuu riittoisalta, mutta se ei imeydy yhtä tehokkaasti ja nopeasti kuin testin muut tuotteet. Lopputuloksena huomaan iholla enemmän kosteuttavaa kuin kiinteyttävää vaikutusta. En ole tottunut luonnonkosmetiikan tuoksumaailmaan, ja tuoksu tuntuu liian raskaalta.

Kuvat: Valmistajat

Testaus: Katarina Pimiä, joka rakastaa anti age -tuotteita, jotka oikeasti toimivat. Juttu: Vivi Norokorpi.

Testaamme kosmetiikkaa joka torstai. Aiemmat testijutut ovat luettavissa täällä.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?