Ella Emhoffin tyyliä on helppo rakastaa – Kamala Harrisin tytärpuolta ennustetaan tyyli-ikoniksi - Tyyli - Ilta-Sanomat

4 syytä rakastaa Ella Emhoffin tyyliä – Kamala Harrisin tytärpuoli on neuleguru, jota seuraavat jo sadattuhannet ihmiset

Ella Emhoff, 22, kruunattiin Yhdysvaltain presidentin virkaanastujaisten epäviralliseksi tyylikuningattareksi – eikä ihme!

Ella Emhoff kiinnitti kansainvälisen yleisön huomion vaatevalinnoillaan Joe Bidenin virkaanastujaisissa.

27.1. 20:00

Presidentti Joe Bidenin virkaanastujaisten puhutuin pukeutuja ei viime viikolla suinkaan ollut rouva Michelle Obama, varapresidentiksi noussut Kamala Harris tai poptähdet Lady Gaga ja Jennifer Lopez, vaan melko tuntematon, parikymppinen vaatetusalan opiskelija Ella Emhoff.

Harrisin 22-vuotias tytärpuoli kiinnitti monen huomion ruututakilla, joka oli koristeltu paljeteilla. Sosiaalisessa mediassa Emhoff julistettiin jopa tilaisuuden tyylikkäimmäksi pukeutujaksi.

Ella Emhoff virkaanastujaispäivänä Miu Miun takissa, Batshevan mekossa, Loeffler Randallin hiuspannassa ja mustissa nahkakäsineissä ja maskissa. Kuvassa myös veli Cole Emhoff.

Emhoff pukeutui virkaanastujaisissa muotimerkki Miu Miun takin lisäksi Batshevan viininpunaiseen mekkoon ja Loeffler Randallin hiuspantaan.

Emhoffin virkaanastujaistyyliä kommentoitiin Twitterissä esimerkiksi näin:

– Taiteellisena teininä koen tarvetta huomauttaa, kuinka paljon Ella Emhoffin representaatio merkitsee meille, CNN kertoo.

– Olkapäiden somisteet Ella Emhoffin takissa? Haistan tyyli-ikonin synnyn.

Emhoffin Instagram-tilille kurkistettaessa omaleimaisia tyylikuvia löytyy vaikka kuinka. Emhoff opiskelee muotipiireissä hyvin arvostetussa newyorkilaisessa Parsons-suunnittelukoulussa, ja se näkyy: hän jakaa Instagramissa erityisesti itse tekemiään neuletyylejä yli 300 000 seuraajalleen.

Listasimme neljä syytä, miksi Emhoffin tyyliä on helppo rakastaa.

1. Karvat luonnontilassa

Oli kyse sitten kainaloiden karvoituksesta tai luonnonkiharasta tukasta, Emhoffin luottotyyli näyttää mutkattoman helpolta: anna vain olla!

2. Kuosia päästä varpaisiin

Rohkeaa, näyttävää ja persoonallista pukeutumista. Vedä samaa kuosia ja mieleisiäsi värejä päästä varpaisiin.

3. Itsetehdyt neulevaatteet

Neuleisiin erikoistuminen näkyy Emhoffin pukeutumisessa monenlaisissa vaatekappaleissa.

4. Hyvät asusteet

Hyvä tyyli viimeistellään hyvillä asusteilla, kuten laseilla ja hatuilla – ja miksei myös pakasta poikkeavilla tatuoinneilla.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?