Pakene kylmyyttä muhkutakkiin! Poimimme asusteet ja vaatteet, joilla kruunaat täydellisen takkityylin Zendaya Colemanin ja Emily Ratajkowskin tapaan - Tyyli - Ilta-Sanomat

Pakene kylmyyttä muhkutakkiin! Poimimme asusteet ja vaatteet, joilla kruunaat täydellisen takkityylin Zendaya Colemanin ja Emily Ratajkowskin tapaan

Jos talvi tuntuu liian pitkältä, muhkean takin syleily lohduttaa.

Makuupussia muistuttava takki on superlämmin, eikä muhkean kaulurin kanssa tarvitse edes huivia.

27.1. 13:30

Puolisääreen ulottuvan untuvatakin halaus saa näyttelijä ja malli Zendayan selvästi hyvälle tuulelle. Makuupussia muistuttava takki on superlämmin, eikä muhkean kaulurin kanssa tarvitse edes huivia.

Vihreä väri antaa mahdollisuuden niin säyseyteen kuin ärhäkkyyteen. Jos kokovihreä asu ei ole juttusi, harmonian saa rikottua vaikka pinkillä tai vaaleansinisellä.

Näyttelijä Zendaya Coleman käyttää julkisuudessa ytimekkäästi vain etunimeään.

1. Pese villasekoitepipo kylmässä vedessä, 44,95 €, Part Two. 2. Hestran käsineet ovat villa-kashmir-sekoitetta, 29,90 €. 3. Samsøe & Samsøen takin sisus on eettisesti tuotettua untuvaa, 299 €. 4. Marimekon Millimatkuri on jämäkkää puuvillakangasta, 145 €. 5. Puuvilla-kashmir-sukat ovat pehmeät ja lämpimät, 26 €, Toast. 6. Talvimokkasiinit, 349 €, Red Wing. 7. Irtohuppu on kierrätyspolyesteriä, 59 €, COS. 8. Leveälahkeisten housujen kuuluu viistää maata, 89,99 €, Selected Femme. 9. Coster Copenhagenin neule on alpakka-akryyliä, 129 €. 10. Mohairhuivi, 89 €, Coster Copenhagen.

Ystävän halauksesta tulee turvallinen olo. Etenkin, jos halaus on tukeva kuin tiukalle vedetty vyö. Mallina ja näyttelijänä tunnetun Emily Ratajkowskin takki saa vyön mukana uuden, mukavasti kurvikkaan muodon.

Kokeile samaa lantiopituisen toppiksen ja kosteutta kestävän nylonvyön kanssa.

Sähäkkä oranssi ja puhdas punainen ovat talven kuumimmat toppavärit. Malli Emily Ratajkowski piilotteli talven suosikkiasusteen maskin takana.

1. Nylonvyö ei säikähdä loskakeliäkään, 29 €, Samsøe & Samsøe. 2. Samsøe & Samsøen neule on alpakkasekoitetta, 129 €. 3. Tiivispintaiset fleecehousut eivät lörpähdä niin helposti kuin perusverskat, 79,99 €, Selected Femme. 4. Toppakassi on hauska lisä toppaasuun, 29,99 €, Selected Femme. 5. Ystävänallen hupparia myydään koossa XXS–XXXL, 32,90 €, Tikiboo.co.uk. 6. Selected Femmen paksupohjaisissa tennareissa talvenkestävä pohja mutta kevään värit, 139,99 €. 7. Fjällrävenin untuvatakissa on vedenpitävä pinta, 599 €. 8. Rukkasten resorivarsi sujahtaa hyvin hihan sisään, 29,90 €, Selected Femme. 9. Raiskin pipo on täysin tuulenpitävä, 29,90 €.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?