Hyvästi, leviävät meikit! 7 hienkestävää tuotetta, joilla teet pysyvän meikin koko kasvoille

Hienkestävät meikit pysyvät tiukasti paikallaan läpi pitkän työpäivän ja kinkunsulatusjumpan. Kestävät meikkivoiteet ovat korvaamattomia myös maskin alle meikatessa.

11.1.2021 18:00

Hyvästi pandasilmille

Onko mitään ärsyttävämpää kuin silmien alle karisseet ripsivärit? Ehkä, mutta Catricen ripsarin kanssa murheita on ainakin yksi vähemmän. Se irtoaa lämpimällä vedellä, ja kapealla harjalla saa kätevästi kiinni myös sisänurkan ripsistä.

Kaikki samassa kynässä

Hieman vahamainen pomadeväri on jo lähtökohtaisesti kulmaväreistä pitkäkestoisimpia. Essencen pomadeväri kestää kulmissa jopa läpi jäisenä tihkuttavan talvimyrskyn. Kynän muotoon pakattu väri kulkee kätevästi mukana treenikassissa, ja suti löytyy kynän toisesta päästä.

Saunankestävä meikkipohja

Tälle klassikkomeikkivoiteelle ei kestävyydessä löydy hirveän montaa haastajaa, sillä se säilyy iholla siistinä jopa saunassa. Meikkivoidetta voi käyttää myös peitevärinä tai sillä saa aikaiseksi kevyen meikkipohjan, kun levitykseen käyttää sivellintä, jossa on aavistus kosteusvoidetta.

Catrice Lashes to Kill 24h No Panda Eyes -ripsiväri, 4,95 €. Essence Brow Pomade + Brush -kulmaväri, 4,50 €. Joe Blasco Ultra Base -meikkivoide, 56,50 €.

Puolipeittävän ystävälle

Kevyestä koostumuksestaan huolimatta Oriflamen meikkivoide jättää iholle luonnollisen mattaisen pohjan, joka tasoittaa juuri sopivasti ihon sävyä. Puolipeittävä meikkivoide kestää iholla myös useamman tunnin maskin alla hengittelyn. Plussaa korkeasta suojakertoimesta!

Oriflame The One Everlasting Sync SPF 30 -meikkivoide, 19,90 €.

Tarkkaan rajaukseen

Diego dalla Palman vedenkestävässä rajauskynässä on ihanan kermainen koostumus, joka liukuu luomelle kuin itsestään. Sillä saa tehtyä kauniisti myös tightline-rajaukset yläluomen sisäpuolelle. Runsaasti pigmenttiä sisältävä kynä pysyy iholla tiukasti seuraavaan suihkuun asti.

Hävettävän helppo häivytettävä

Voidemainen ja vettä hylkivä IsaDoran luomiväri on superhelppo levittää: väriä laitetaan sudilla suoraan luomelle, josta se häivytetään sudilla tai sormella. Väri ei karkaile aavistuksen rasvoittuvillakaan luomilla luomivakoon päivän aikana.

Uusi suosikki meikkirutiiniin

Meikinkiinnityssuihkeet ovat juuri se tuote, jota et ehkä tiennyt tarvitsevasi. Kicksin BeautyAct-brändin suihke pitää ihon mattaisena ja sulauttaa meikin kasvoille niin hyvin, että tuotteesta tulee ihan huomaamatta osa meikkirutiinia.

 Suihkauta meikinkiinnityssuihketta kevyesti kasvoille juuri ennen kuin asettelet maskin kasvoille. Näin maski tuhrii meikkiä mahdollisimman vähän.

Diego dalla Palma Milano Stay on Me Eye Liner -silmänrajauskynä, 21,40 €. IsaDora Active All-Day Wear Eye Shadow -luomiväri, 14,50 €. BeautyAct All Day Matte Setting Spray -meikinkiinnityssuihke, 17,90 € / 78 ml.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?