Houkuttaako blondi tukka? 4 trendikästä sävyä, joilla vaaleita hiuksia nyt värjätään

Viileät sienen sävyt sekä lämmin hunaja saavat blondit hiukset hehkumaan tänä talvena.

Lämpimiä vaalean sävyjä ei kannata turhaan säikkyä: mansikkaiset ja hunajaiset blondivärit näyttävät todella tyylikkäiltä eivätkä laisinkaan oranssilta, kun ne on tehty oikein ammattilaisen toimesta.

10.1.2021 14:00

Kermainen bronde

Viileän kermaiset blondit raidat yhdistettynä tummempaan tyveen ovat erittäin helppo lähestymistapa, jos brunetteen tukkaan tekee mieli saada blondimpi yleisilme. Väri näyttää kauttaaltaan vaaleammalta, kun kaikkein vaaleimmat raidat keskitetään kasvojen ympärille. Tyyli toimii kaikkein tummimmillakin bruneteilla.

Hunajakulta

Lämpimiä vaalean sävyjä ei kannata turhaan säikkyä: mansikkaiset ja hunajaiset blondivärit näyttävät todella tyylikkäiltä eivätkä laisinkaan oranssilta, kun ne on tehty oikein ammattilaisen toimesta. Balayage-tekniikka sopii erityisen hyvin näiden sävyjen upottamisessa tummempaan pohjaan.

Tuhkaan taittava sieniblondi

Sieniblondi hakee kirjaimellisesti inspiraationsa sienen värityksestä: väri on päältä lakin tavoin viileän tuhkan sävyinen ja alta sienen helttojen lailla muutaman asteen tummempi. Mukaan sekoitetut muuta tukkaa vaaleammat raidat antavat kokonaisilmeeseen eloa ja liikettä.

Jäinen platinablondi

Mikäpä näyttäisi paremmalta valkoisten hankien keskellä kuin kirkkaan vaalea platinablondi? Kaikista viilein vaalea on aina tyylikäs. Väri nousee erityisen kauniisti esille tarkasti leikatussa polkkatukassa.

Lähteet: Refinery29, InStyle

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?