11 kuvaa todistaa, että valkoinen neule on parasta, mitä päälleen voi nyt pukea - Tyyli - Ilta-Sanomat

11 kuvaa todistaa, että valkoinen neule on parasta, mitä päälleen voi nyt pukea

Vaalea neule on raikas klassikko, joka näyttää hyvältä useissa eri tyyleissä.

Poolokaulus ja bleiseri, reilu malli ja vyö vai sittenkin jotain koristeellisempaa?­

7.1. 20:00

Toimivin vaatekappale juuri nyt? Valkoinen neulepusero, jonka voi parittaa lukuisilla eri tavoilla ja saada näyttämään tyylikkäältä helposti.

Taitavat pukeutujat suosivat vaaleaa neuletta talvikaudella ja yhdistelevät sitä niin väljiin kangashousuihin, perusfarkkuihin kuin hameisiin ja shortseihinkin. Päälle voi heittää bleiserin tai vyön, ja vaihtelua asuihin saa sujauttamalla neuleen helman rennosti alaosan sisään.

Itse puseron tyylin voi valita maun mukaan erilaisin kauluksin ja yksityiskohdin – kokeiletko korkeaa pooloa tai kenties muhkeita, koristeltuja hihoja?

5 x valkoinen neule

Kauden parhaassa neuleessa on omaa silmää miellyttävä malli ja runsaasti luonnonkuituja. Kokeile tyyliä esimerkiksi näillä!

1. Nanson ohut pooloneule on merino- ja puuvillaa – ja nyt alessa, 40 €. 2. H&M:n V-aukkoinen neule on lampaan- ja alpakanvillaa, 49,99 €. 3. Balmuirin korkeakauluksinen neule on tehty sataprosenttisesti kashmirista, 319 €. 4. Cosin villasta, alpakasta ja polyamidista tehdyssä neuleessa on ihanaa palmikkokuviointia, 99 €. 5. Bypiasin rennossa ja pitkässä neulepuserossa on käytetty viskoosia, villaa, polyamidia, angoraa ja kashmiria, 169 €.­

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?