Jos omistat leggingsit ja aiot pukea ne tänä vuonna, tarkista tämä lista: 7 vaatetta, joihin leggarit yhdistetään seuraavaksi - Tyyli - Ilta-Sanomat

Jos omistat leggingsit ja aiot pukea ne tänä vuonna, tarkista tämä lista: 7 vaatetta, joihin leggarit yhdistetään seuraavaksi

Hyvät leggarityylit taipuvat mainiosti arkeen, missä ja miten sitä vietätkin.

Vaaleat lenkkarit ja sukat vai kenties hetken ronski hittikenkä?­

5.1. 13:30

Mustat leggingsit, nuo mukavien luottovaatteiden kunkut!

Leggarit, villasukat ja kotipaita ovat edelleen suurimman osan ajasta oikein passeli kombo, mutta trikoopöksyt saa muokattua myös puetumpiin tyyleihin.

Mutta mitä niihin yhdistetään muodikkaasti nyt? Ainakin seuraavat vaatteet ja asusteet.

Vaaleat lenkkarit

Tyylitaitureiden lempilenkkarit näyttävät jälleen olevan hillityn vaaleat. Valitse valkoista, kermaa, haaleaa beigeä ja vaaleaa harmaata, pue myös sporttisukat, ja lenkkarityyli on valmis.

Pitkät saappaat

Leggingsit eivät näytä ihan niin leggingseiltä, kun niistä piilottaa puolet. Polvipituiset saappaat sopivat hyvin housujen kanssa, joiden lahkeet sujahtavat helposti varsien alle. Yhdistä esimerkiksi viime syksyn hittitakkiin, paksua paitaa muistuttavaan shacketiin.

Laatikkomainen bleiseri

Yksi bleiserityyli on nyt ylitse muiden: laatikkomainen, maskuliininen, reilu malli. Alle voi pukea klassisesti valkoista.

Ronskit nilkkurit

Hetken trendikkäimpiin kenkiin kuuluvat mustat nilkkurit, joiden pohjat muistuttavat traktorin renkaita. Liioitellun paksu tasapohja tekee askeleesta varman ja tyylistä ronskin.

Valkoinen paitapusero

Klassikko, mutta trendikkäällä twistillä: valitse huomattavan ylisuuri malli. Leggingsien kanssa imartelevimmat ja varmimmat yläosat peittävät pepun.

Pehmeä neule

Tämä yhdistelmä näyttää ja tuntuu ihanalta kotioloissakin. Lämmin, pehmeä ja muhkea neulepusero toimii leggingsien kanssa talvikaudella.

Pitkä takki

Takuutyylikkäältä leggingsien kanssa ulos lähtiessä näyttää polven alle yltävä takki. Kietaisumalli kuroo halutessa vyötärön esiin.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?