60+ ja mikä tyyli! Ikä ei todellakaan ole este näyttävälle tukalle – upeat julkkisnaiset näyttävät mallia

Katseet kääntävä tukka ei katso ikää. Minimittainen pixie ja kuohkeat kiharat näyttävät erityisen hyviltä näiden tunnettujen naisten hiuksissa, joista nuoremmatkin voivat ottaa mallia.

Jamie Lee Curtisin superlyhyt pixietukka on samalla sekä äärimmäisen chic että kaikenikäisille sopiva.

2.1.2021 20:00

Ihana kiharapilvi

Jane Fonda näyttää aina tyylikkäältä, vaikka vuosikymmenet ja hiusten pituus vaihtuvat. Kiharoille käännetty polkkatukka on ihanan pirtsakka, ja kuohkea tukka toimii pienenä kasvojen kohotuksena.

Kunnolla nostetta

Hentoonkin tukkaan saa hämättyä kokoa, kun sen föönaa Helen Mirrenin lailla ilmavaksi ja kääntää hiukset pois kasvoilta. Hiukset saavat kunnolla volyymia kasvojen ympärille ja tukka näyttää selkeästi tuuheammalta.

Miniotsis

Minimittainen otsatukka piristää lyhyttä pixie-leikkausta ja antaa kantajalleen pientä rokkiasennetta. Judi Denchin mallin mukainen otsatukka saa kasvot näyttämään pidemmiltä ja kiinnittää huomion silmiin.

Hehkuvat raidat

60+-ikä ikä ei todellakaan tarkoita sitä, että hiukset pitäisi jostain syystä leikata lyhyiksi, kuten Iman osoittaa. Kasvojen ympärille tehdyt vaaleat raidat herättävät ilmeen ihan uudella tavalla eloon ja antavat iholle kaunista hehkua.

Siloteltu lob

Helpoin tapa saada käsittelyistä kuluneista ja rispaantuneista hiuksista jälleen elinvoimaiset ja hehkuvat on ottaa pituudesta pois vähintään viisi senttiä. Aavistuksen lyhyempi, mutta terveemmän näköinen ja tuntuinen tukka on huomattavasti nuorekkaampi kuin huonokuntoisempi, pidempi tukka. Ota mallia pituudesta vaikkapa Diane Keatonilta.

Menevä pixie

Jamie Lee Curtisin superlyhyt pixie-tukka on samalla sekä äärimmäisen chic että todella helppo laittaa menokuntoon. Pixie-malli sopii kaikenikäisille, ja Curtiskin on totuttu näkemään lähes samanlaisessa tukassa jo useamman vuosikymmenen ajan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?