Soap brows on Tiktokin suosittu kulmakarvatyyli – tältä se näyttää - Tyyli - Ilta-Sanomat

Tietty kulmakarvatyyli on supersuosittu Tiktokissa, ja kikan voi toteuttaa helposti kotonakin – tällaiset ovat suosikkikulmat nyt

”Saippuakulmat” näyttävät tuuheilta ja runsailta ja pysyvät takuulla paikoillaan koko päivän.

Laminoidut tai esimerkiksi saippualla, hiusgeelillä tai vahvoilla kulmageeleillä tuuheaksi harjattu soap brows -tyyli on hetken suosikki.­

23.12.2020 16:00

Muistatko vielä saippuakulmat?

Muutama vuosi sitten kulmakarvageelit keksittiin korvata palasaippualla. Saippuan ja pyöreän ripsi-kulmakarvaharjan avulla kulmakarvat saa harjattua visusti paikoilleen ja näyttämään sekä siisteiltä että todellisuutta runsaammilta. Mekin kokeilimme kikkaa marseillesaippualla jo vuonna 2016.

Trendi ei ole kadonnut mihinkään, vaan saanut vain lisää potkua puolisentoista vuotta sitten alkaneesta kulmien laminointivillityksestä ja kuluneena vuonna videojakopalvelu Tiktokista.

Muun muassa Popsugar kertoo, että Stylight Insightsin raportin Google-haut soap browsille eli saippuakulmille ovat kasvaneet pelkästään marraskuun aikana 300 prosenttia, ja tuhat prosenttia viime vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna. Etenkin nuorten suosimassa Tiktokissa hashtagilla #soapbrows merkittyjä videoita on katsottu tällä hetkellä yli 78 miljoonaa kertaa.

Ja miltäkö se näyttää?

No tältä. Instagramissa samaisella tunnisteella on jaettu 130 000 kuvaa.

Kulmia on nähty tehtävän Tiktok-tutoriaaleissa esimerkiksi hiusgeelillä. Myös alkuperäinen palasaippua toimii hyvin.

Markkinoille on tullut myös erilaisia varta vasten kulmille tarkoitettuja tiukkoja ja tökömpiä geelejä, jotka vastaavat saippuan tehoa: esimerkiksi tästä ja tästä jutusta löydät allekirjoittaneen suosikkituotteet, jotka lähes liimaavat karvat paikoilleen.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?