Helpot ja kestävät geelilakkatarrat, pehmittävä huulinaamio, upeat kulmat – 6 parasta kosmetiikkatuotetta juuri nyt - Tyyli - Ilta-Sanomat

Helpot ja kestävät geelilakkatarrat, pehmittävä huulinaamio, upeat kulmat – 6 parasta kosmetiikkatuotetta juuri nyt

Kauneustoimittaja poimii joka kuukausi kuusi suosikkituotetta. Nyt laitetaan kynnet, kulmat ja huulet kauniiksi ja silmät säihkymään!

8.12.2020 13:30

Kokoa oma meikkipaletti

Hoitoloissa myytävän meikkimerkki Artdecon sydän on magneettirasiakonsepti: rasiaan kerätään magneetilla kiinnittyvät halutut luomivärinapit eli juuri ne värit, jotka itse tarvitsee. Luomivärien lisäksi rasiaan saa poskipunaa, kulmaväriä ja camouflage-nappeja, ja rasioita on eri kokoisia. Ei yhtään turhaa nappia!

Oman trioni luomiväreillä saa loihdittua kauniisti väriinsä taittavan trendikkään glittersilmämeikin, jossa koko luomi verhotaan läpikuultavaan hilekerrokseen.

Artdeco Beauty Box Trio -rasia 12 €, luomivärinapit 8 € / kpl. Saatavilla valikoiduista kauneushoitoloista kautta maan, jälleenmyyjät ailaairo.fi.­

Lisää läpinäkyvää glitteriä

Toinen nappi, jolla trendimeikki syntyy helposti, löytyy IsaDoralta. Jos suosikkisävy on helppo valita, yksikin nappi riittää. Se kulkee myös näppärästi mukana eikä vie tilaa meikkipussista.

IsaDora Single Power Eye Shadow -luomiväri sävyssä Glossy Diamonds, 13,90 €. Tavarataloista, saatavilla eri sävyissä.­

Kotimainen huulinaamio

Kuivat huulet saavat kosteutusta ja hoitoa luonnonkosmetiikkavoiteesta, joka on yksi suomalaisen Havu Cosmeticsin syksyn uutuuksista. Naamio sisältää vain kuutta luonnonmukaista ainesosaa, kuten sheavoita ja tyrninsiemenöljyä. Tyrniöljy pehmentää ja rauhoittaa ihoa ja sopii hyvin myös atooppiselle ja herkälle iholle. Anna vaikuttaa yön yli, ja aamulla huulet ovat pehmeät.

Havun tuotteet valmistetaan Suomessa. Havu Cosmetics Lip Mask, 25 €. Saatavilla merkin omasta ja valikoiduista kauneusverkkokaupoista sekä valikoiduilta kivijalkajälleenmyyjiltä kautta maan.­

Kiinnostava kynsiuutuus

Dashing Divan mainetta niittäneet, geelilakkausta imitoivat kynsitarrat saatiin vihdoin myös Suomeen. Liimapinnan avulla kynsiin tiukasti kiinnittyvät tarrat asettuvat kynsien muotoon nätisti, on helppo viilata oman kynnen mittaan, näyttävät suhteellisen aidolta lakkaukselta ja pysyvät kynsissä luvatut kaksi viikkoa. Näppärä tuote, jos kynsien lakkaaminen ei ole lempipuuhaasi.

Tältä geelilakkatarrat näyttivät neljä päivää laittamisen jälkeen.­

Tässä tarrat ovat olleet kynsissä 2 viikkoa ja 2 päivää. Kuluneita kärkiä voi leikata ja viilata siistimmiksi, mutta kynsi paljastuu tyvestä kasvaessaan. Tarrat pysyivät hyvin paikoillaan, mutta ne sai poistettua myös helposti öljyn avulla ja rauhallisesti irti vetämällä.­

Dashing Diva Gloss Color Gel Nail Strips -kynsitarrapakkaus sisältää 27 eri kokoista tarraa ja kynsiviilan, 9,90 €. Saatavilla seitsemässä eri värissä, mm. Stockmann ja valikoidut kosmetiikkaverkkokaupat.­

Kulmakarvat ojennukseen

Benefit taitaa loistavat kulmameikkituotteet. Nyt ihastusta herättävät kolmipäinen kulmatussi ja karvat paikoilleen asettava liimamainen geeli.

Ohutta ja tarkkaa viivaa vetävä tussimainen kulmakynä peittoaa parhaatkin mikrokynät tarkkuudellaan, ja nestemäisen tussin jälki on kauniimpaa kuin pehmeiden kynien. Värejäkin on saatavilla kiitettävästi, ja myös blondi löytää tarpeeksi vaalean sävyn. Tuotesarjan setter puolestaan sutii karvat visusti paikoilleen ja saa ne näyttämään ekstratuuheilta ja terveen kiiltäviltä.

Benefit Brow Microfilling Pen, 28,50 €, Benefit 24 hour Brow Setter Eyebrow Gel Clear, 28,50 €, Kicks.­

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?