Mullet on taas täällä! Donald Trump, Konsta Hietanen ja Miley Cyrus näyttävät, miltä tämän hetken himoituin tyyli näyttää

Voimme ilolla julistaa, että on jälleen aika antaa piiskojen liehua!

Konsta Hietanen ja Matti Nykänen.

30.11.2020 10:30

Oli muoti-ilmiö sitten vihattu tai rakastettu, varmaa on se, että muodin kiertokulkua ei katkaise mikään. Erityisen paljon mielipiteitä on jakanut menneiden vuosien hittikampaus takatukka, eli mulletti.

Nyt voimme ilolla julistaa, että takatukat ovat täällä jälleen. 80-lukuun ja urheilumaailmaan yhdistettyä takatukkaa ovat viime aikoina rokanneet maailman supertähdet, kuten Miley Cyrus, Billie Eilish ja Rihanna. Nyt myös suomalaiset suunnannäyttäjät esiintyvät piiskassa.

Legendaarinen mulletti eli takatukka on päältä lyhyt ja takaraivosta pitkä. Muoti-ilmiön kunniaksi kokosimme juttuun näyttävimmät mulletit menneisyydestä ja nykyisyydestä.

Hiljattain 70 vuotta täyttänyt Pentti Matikainen ei ole luopunut piiskastaan koskaan.

Aloitetaan perinteisellä urheilukuvastolla, eli kiekkolegenda Pentti Matikaisella ja mäkikotka Matti Nykäsellä. Nämä takatukat ovat villinneet kautta aikain.

Vaaleat kutrit ja särmikäs leikkaus olivat Matin juttu 90-luvulla.

Tunnistaisitko esimerkiksi tätä miestä? Sehän on radiojuontaja Esko Eerikäinen!

Kotiäitien rakastama, tuore Tähdet tähdet -ohjelman voittaja Konsta Hietanen nousi alun perin kuuluisuuksiin Tenavatähden ja ennen kaikkea takatukkansa ansiosta.

Ohhoh! Nyt loksahtivat leuat.

Tämän takatukka saattaa vielä hetken olla maailman vaikutusvaltaisin. Yhdysvaltain tuleva ex-presidentti Donald Trump on myös suosinut pidempää takaosaa vuosien varrella.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on tuntenut tuulen tuiverruksen takaosassaan.

Takatukka nostaa tutkitusti testosteronitasoja. Vai nostaako?

Ei vain haamu menneisyydestä

Tämän päivän Suomessa esimerkkiä puolestaan näyttävät kirjailija Henriikka Rönkkönen ja somevaikuttaja Maiju Voutilainen. Vain elämää -sarjassa hurmannut Stig on pitänyt takatukan puolia aina.

Laulaja ja räppäri STIG ei juokse trendien perässä, vaan on viihtynyt takatukassa aina.

Maailmantähdet esittelevät mausteisempia versioita mulletista. Saisiko esimerkiksi olla hieman vihreää shokkiväriä? Viimeinen, aavistuksen kissamainen tyyli on toimituksen oma suosikki.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?