Onko iholta kadonnut kaikki heleys? Tuotteet, joilla taiot sen hetkessä takaisin - Tyyli - Ilta-Sanomat

Onko iholta kadonnut kaikki heleys? Tuotteet, joilla taiot sen hetkessä takaisin

Kevyet ja voidemaiset ihomeikit sekä hellä kuorinta pitävät ihon hehkuvana läpi pimeiden kuukausien.

Iho joutuu koville talven tehdessä tuloaan.

28.11.2020 21:00

Samalla, kun päivänvalo vähenee ja auringonvalo tuntuu vain kaukaiselta muistolta, katoaa iholta kesän jälkeinen hehku ja heleys.

Näillä viidellä tuotteella tuot kasvoille kaivattua piristystä ja tervettä hohtoa, vaikka ikkunasta näkyisikin pelkkää harmaata.

Kirkasta seerumilla

Exuviancen Vitamin C Serum Capsules -kapseleissa on 20 prosenttia C-vitamiinia. Yksittäispakkaaminen takaa sen, että vitamiini pysyy tehokkaana pidempään, 74 e / 60 kapselia.

Oikeasti tehokas ja toimiva ihon heleyttäjä on kunnolla C-vitamiinia sisältävä seerumi. Levitä seerumi aamuisin vielä hieman kostealle iholle, jotta se lukitsee veden sisäänsä ja tehostaa kosteuttavaa efektiä.

Kuori kasvovedellä

Ole Henriksen Dark Spot Toner -kasvovesi saa ihon kirkkaamman näköiseksi ja todella freesin tuntuiseksi, 27,50 e / 198 ml.

Säännöllinen, mutta hellävarainen kuorinta talvikuukausina pitää ihon takuulla kirkkaana. Liian tujut kuorinta-aineet kuivattavat ihoa turhaan, mutta mieto glykolihappo sopii ihon sietokyvystä riippuen käytettäväksi vaikka joka ilta.

Glykolihappoa sisältävän kasvoveden käyttö on älyttömän helppoa: pesun jälkeen kasvot pyyhitään kasvovedellä kostutetulla vanulapulla, minkä jälkeen iholle levitetään normaalisti seerumi ja kasvovoide.

Vaihda kevyempään meikkivoiteeseen (tai tee sellainen itse)

Yves Rocherin Radiance Revealing Anti-Pollution -meikkivoide on koostumukseltaan unelmankevyt, mutta jättää silti puolipeittävän ja kuulaan lopputuloksen iholle, 22,90 e / 30 ml.

Pintakuivan ihon tunnistaa ihan viimeistään siitä, kun kasvomeikki näyttää kakkuiselta tai kuivalta poskilla ja nenänpielissä. Kuivalta näyttävä meikki saa ihon väistämättä näyttämään samealta. Vaihda siis meikkivoide kevyempään versioon, jossa on mukana ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia.

Paksummasta meikkivoiteesta saa myös kätevästi kevyemmän version, kun mukaan sekoittaa ennen levitystä pari tippaa kasvoseerumia. Ammattimeikkaajien kikalla ihosta tulee taatusti hehkuva.

Valitse voidemainen poskipuna ja korostusväri

Oriflamen THE ONE Face Styler Blush Stunning Rose -poskipunapuikko liukuu nätisti iholla ja antaa kevyesti väriä sekä hohtoa, 18 e.

Puuterimaiset tuotteet saavat talvi-iholle helposti tunkkaisen ilmeen, joten jos mahdollista, skippaa puuterin käyttö kokonaan tai levitä sitä tarkkaan harkittuina täsmäiskuina esimerkiksi kasvojen t-alueelle. Vaihda korostusväri ja poskipuna voidemaisiin versioihin, joiden koostumus feikkaa iholle kaunista hehkua.

Kosteuta pitkin päivää

Atopikin Hydrate-sarjan kasvosuihke on pakattu täyteen kosteuttavia aineosia ja pintakuiva iho ihan imaisee suihkeen itseensä, 15,50 e / 100 ml.

Kosteuttava kasvosuihke on aivan ykköstuote kylminä kuukausina. Suihkuta tuotetta heti ensimmäiseksi puhtaille kasvoille aamulla ja jatka kevyttä suihkuttelua pitkin päivää aina, kun iho tuntuu yhtään kuivalta tai meikki väsyneeltä.

Lähde: Allure, Bustle

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?