Melkein kuin Diana! Kuvat näyttävät, miten The Crown -tähti Emma Corrin, 24, todellisuudessa pukeutuu - Tyyli - Ilta-Sanomat

Melkein kuin Diana! Kuvat näyttävät, miten The Crown -tähti Emma Corrin, 24, todellisuudessa pukeutuu

Netflix-hittisarjan uusi tuotantokausi esittelee prinsessa Dianan kasarityyliä, mutta roolissa nähtävän Emma Corrinin omatkin asut tekevät vaikutuksen.

Emma Corrin muuntautuu The Crownissa prinsessa Dianaksi. Kasarille sijoittuvista juonenkäänteistä kertovat myös muhkeat puhvihihat.­

25.11.2020 21:00

Maailmanlaajuisesti ja myös Suomessa suuren suosion saavuttaneesta Netlix-sarjasta The Crown julkaistiin hiljattain neljäs kausi. Sarja käsittelee brittikuninkaallisia ja heidän elämänsä iloja, suruja ja skandaaleja.

Tuoreimmalla kaudella keskiöön nousevat prinsessa Diana ja prinssi Charles.

Monien huomio on kiinnittynyt eritoten prinsessa Dianan näyttelijään, 24-vuotiaaseen Emma Corriniin. Ennen sarjaa Corrin oli lähes tuntematon nimi, mutta nopeasti hän on herättänyt niin kulttuurimaailman kuin tyyligurujen huomion.

Vaikka Corrin ei suinkaan ole mikään kopio roolihahmostaan, on selvää, että yksi asia yhdistää näitä kahta: muotitietoisuus!

Keräsimme näyttelijälupauksen tyylinäytteitä vuoden ajalta. Ne kertovat tarinaa pirteällä, naisellisella ja persoonallisella tyylillä varustetusta Corrinista.

Ruusukuosi ja isot puhvihihat tekevät tästä asusta uniikin.­

Nuorekas, pirtsakan sävyinen mekko on sekin taattua Corrinia. Hän tuntuu kantavan tyylillä mekon kuin mekonkin!­

Vapaa-ajallaan Corrin ei pelkää revitellä rennolla ja omintakeisellakaan asukokonaisuudella. Kuvioidut, keltaiset housut kiinnittävät takuulla huomion.

Pitkä nahkahame ja seilorihenkinen yläosa – vau! Tämä asukokonaisuus tuo väkisinkin mieleen kuninkaalliset.­

Tässä mustassa mekossa on kohtalokkuutta. Luonnollisuuden tavaramerkikseen ottanut Corrin on korostanut tätä juhlatyyliä tavallista tummemmalla meikillä.­

Sama kuosi päästä varpaisiin on klassinen valinta. Sininen ruutuasu huokuu samaan aikaan eleganssia ja leikillisyyttä.

Tyttömäinen kukkakuosi on ikoninen valinta. Se sopii myös Corrinille täydellisesti.­

Upeassa silkkimekossa on kellomainen helma. Kukkakuvioiset yksityiskohdat kauluksessa ja hihoissa kruunaavat tyylin, unohtamatta värikästä laukkua.­

Mikä bilelook! Värikäs kimallemekko, mustat korkkarit ja sukkahousut ovat täydellinen valinta juhlatyyliksi. Asun kruunaavat siihen sopivat, näyttävät korvakorut.

Paljastava pitsimekko on maksipituinen. Musta väri pukee Corrinia yhtä hyvin kuin värikkäät asukokonaisuudet.­

Vaikka vaalea silkkimekko onkin pitkä ja löysä, se ei silti säästele tyylikkyydessä tippaakaan. Samalla se vaikuttaa mukavalta päällä – voiko parempaa juhlamekkoa ollakaan?

Tummanruskea bleiseri pukee Corrinia.

Emmalla on tapana kääntää päät punaisella matolla etenkin mustilla mekkotyyleillään. Pitkä leninki on ajaton klassikko eikä tarvitse kaverikseen kuin vähäeleiset korkkarit. Vieläkö ihmettelet, miksi muotilehdet kohisevat Corrinista?­

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?