Tervetuloa, täydelliset kulmat! Etsimme 12 kuvaa erilaisista upeista kulmakarvoista ja vinkit, joilla saat tehtyä ne itsellesikin - Tyyli - Ilta-Sanomat

Tervetuloa, täydelliset kulmat! Etsimme 12 kuvaa erilaisista upeista kulmakarvoista ja vinkit, joilla saat tehtyä ne itsellesikin

Kauniisti korostetut kulmakarvat muuttavat ilmettä, sillä ne avaavat katsetta ja antavat kehykset koko kasvoille.

Malli Grace Elizabeth ja näyttelijät Emma Watson ja Florence Pugh.­

23.11.2020 21:00

Kulmakarvainspistä enemmän kuin tarpeeksi!

Teimme katsauksen julkkisnaisten kulmakarvatyyleihin ja kokosimme yhteen 12 kuvaa, joista voi ottaa mallia eri mittaisten, mallisten ja väristen kulmakarvojen ehostamiseen.

Onko sinulla kenties vaaleat ja harvemmat, tummat ja paksut vai ehkäpä jopa punertavaan taittavat kulmat? Ovatko karvat pitkät, tai puuttuuko niitä hännästä?

Selaa kuvat, nappaa vinkit talteen ja katso jutun lopusta, kuinka ammattilainen loihtii kulmameikin.

Beyoncén kulmat ovat hyvin klassiset. Eivät liian ohuiksi nypityt mutteivät erityisen paksutkaan. Sävy noudattelee nyrkkisäännön mukaan hiusten tyveä.

Monesti tummempanakin nähdyn Jennifer Lopezin meikkitaiteilija sopeuttaa kulmat vallitsevaan hiusväriin ja meikkaa ne luonnollisen pehmeästi ja huolettomasti ilman tarkkoja rajoja.

Ovatko kulmasi ja hiuksesi vaaleat? Valitse myös vaalein mahdollinen kulmatuotteen sävy! Monista meikeistä on nykyisin saatavilla onneksi myös omat versiot blondeille. Sellaiseen näyttelijä Laura Whitmorekin luottaa.

Vai ovatko omat kulmasi sittenkin aivan tummat, kuten Dua Lipalla? Niille riittää usein pelkkä geelillä paikoilleen harjaaminen ja vain mahdollisten aukkojen kevyt täyttö.

Monen kulmakarvat tuntuvat myös päättyvän kesken. Kulmakarvan häntä kuuluu oppien mukaan meikata jatkumaan nenänpielen ja silmän ulkonurkan muodostamaan linjaan asti, mutta lyhyistä kulmista voi myös luoda omanlaisensa lookin – ota mallia vaikka Ariana Grandelta.

Laulaja Zendayan kulmat on meikattu tarkasti. Hyvin ohuet, yksittäisiä kulmakarvoja imitoivat meikkivedot takaavat luonnollisen ilmeen. Silloin kulmat eivät näytä väritetyiltä.

Vai kaipaatko nimenomaan selkeää linjanvetoa? Rita Ora on osoittanut jo vuosien ajan, että kauniin malliset kulmakarvat voivat olla myös hyvin näyttävinä ja paljon hiuksia tummempina upeat.

Aivan toisenlaista lookia edustaa näyttelijä Florence Pugh’n kulmatyyli. Pitkät, runsaat ja luonnontilaiset kulmat on harjattu paikoilleen kulmageelillä ja korostettu huolettomasti kulmavärillä.

Samaiset kulmat taipuvat myös meikatumpaan ja selvärajaisempaan lookiin, aivan oman maun mukaan.

Vähääkään punertavanruskean kulmavärin kanssa kannattaa olla tarkka. Usein omaan hiusten- ja ihonsävyyn sopii ennemmin kylmä, jopa harmahtava ruskea kuin lämpimään punaiseen tai oranssiin taittava. Poikkeuksen tekevät tietysti esimerkiksi punahiuksiset, kuten näyttelijä Amy Adams, joille punertava kulmameikki voi olla juuri se oikea.

Emma Watsonin kulmakarvat ovat osoitus siitä, että aina kylmäkynää ei tarvita. Raikas ja luonnollinen look syntyy pelkällä kirkkaalla kulmageelillä. Vinkki! Värjää kulmat, jotta jokainen karva tulee varmasti esiin.

Malli Grace Elizabeth näyttää, ettei nyppiminen ole pakollista. Hänet tunnetaan luonnollisesta kulmakarvalookistaan. Muutama hajakarva sinne tänne – ei pilaa meikkiä!

Näin meikkaat kulmat

Suomalaismeikkaajat Eevis Liedes ja Hanna Turunen ovat kumpikin näyttäneet omat tyylinsä meikata kulmat luonnollisesti korostetuiksi.

Liedes käyttää ensin kulmavahaa ja täyttää sitten aukot ja hännän kulmakynällä, Turunen puolestaan opastaa kädestä pitäen kulmakarvan oikeat linjat ja näyttää, kuinka kulmat saa korostettua siveltimellä piirtäen.

Katso ammattilaisten neuvot ja parhaat kulmatärpit videoilta!

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?