Muhkeilla talvinilkkureilla pärjää koko kauden – 5 trendikästä paria, jotka sopivat moneen asuun ja säähän - Tyyli - Ilta-Sanomat

Muhkeilla talvinilkkureilla pärjää koko kauden – 5 trendikästä paria, jotka sopivat moneen asuun ja säähän

Sirojen ja hienostuneiden kaupunkinilkkureiden lisäksi kenkäkaapista kannattaa löytyä mukavat, matalat nilkkurit, joilla rämpii läpi arkipäivien.

Katutyyliä muotiviikoilta viime helmikuulta.­

15.11. 11:00

Ilmojen viiletessä kesälenkkarit on vaihdettava lämpimämpiin kenkiin, ja marraskuu onkin täydellistä aikaa hankkia tai kaivaa kaapista esiin syksyn luottonilkkurit.

Sirojen ja hienostuneiden kaupunkinilkkureiden lisäksi kenkäkaapista kannattaa löytyä mukavat, matalat nilkkurit, jotka sopivat arkeen. Trendikkäät nilkkurit käyvät kurjemmalla tai kylmemmälläkin kelillä sekä työpaikalle, kaupungille että kävelylenkille.

Esimerkiksi yhden maailman tunnetuimman luksuskenkäbrändin, Christian Louboutinin mallistosta löytyy merkille ominaisesti luksusversio nauhallisista ja paksupohjaisista talvinilkkureista.­

Jos omien talvinilkkureiden ei tarvitse olla luksusmuotia, löytyy vaihtoehtoja paljon edullisemminkin.

Esimerkiksi nämä muhkeat nauhanilkkurit sopivat niin farkkujen, collegehousujen ja leggingsien kuin midihameidenkin kaveriksi.

Kuvat: Valmistajat ja jälleenmyyjät

Viola valitsee joka viikko high fashion -tuotteen ja etsii sille edulliset vaihtoehdot.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?