Eläinkuosia syksyyn! 11 vaatevalintaa, joilla kuka tahansa uskaltaa lisätä hieman pantteria pukeutumiseen - Tyyli - Ilta-Sanomat

Eläinkuosia syksyyn! 11 vaatevalintaa, joilla kuka tahansa uskaltaa lisätä hieman pantteria pukeutumiseen

Leopardiprinttiä ja muita eläinkuoseja voi tuoda sekä arki- että juhlapukeutumiseen helposti – ja säilyttää silti oman tyylin, on se sitten räväkän persoonallinen tai hienostunut ja ajaton.

Katutyyliä muotiviikoilta. Eläinkuosi kaikissa muodoissaan on noussut taas tyylien aallonharjalle.­

14.11. 18:00

Eläinkuosit nousivat isoksi kesätrendiksi joitakin vuosia sitten, kun safariteema ja eksoottiset printit olivat se juttu. Eläinprintit tulivat jäädäkseen, ja vaikka niitä näkyikin aluksi lähinnä hellevaatteissa, sopivat ne täydellisesti myös pimeämpiin ja kylmempiin vuodenaikoihin.

Niin leopardi-, seepra- kuin käärmekuosikin tuovat juuri sopivan ripauksen persoonallisuutta, leikkisyyttä ja eksoottisuutta muuten yksisävyisiin ja arkisiin syyslookeihin. Eläinkuosia voi lisätä asuihin pieninä ripauksina, kuten villapipossa tai vyössä, tai pukeutua rohkeasti kirjavaan mekkoon tai villapaitaan.

Voimakasta printtiä voi tasapainottaa yksisävyisillä vaatteilla ja asusteilla, jos lookin haluaa pysyvän harmonisena. Leopardiprinttiä ja muita eläinkuoseja voi tuoda sekä arki- että juhlapukeutumiseen helposti – silti säilyttäen oman tyylin, on se sitten räväkän persoonallinen tai hienostunut ja ajaton.

Kokosimme 11 erilaista vaihtoehtoa.

Kuvat: Valmistajat ja jälleenmyyjät

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?