Ihana nahkatakki! Koostimme kolme asua, joihin klassikkorotsi sopii täydellisesti – ja joissa näytät syksyllä superhyvältä - Tyyli - Ilta-Sanomat

Ihana nahkatakki! Koostimme kolme asua, joihin klassikkorotsi sopii täydellisesti – ja joissa näytät syksyllä superhyvältä

Nahkatakki toimii pitkälle syksyyn, sillä sen voi pukea sekä t-paidan että muhkean neuleen kanssa.

18.10. 14:00

Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa.

Eräs vaatekaapin takkivalikoiman ikisuosikkeja on nahkatakki. Rock-henkinen klassikko on pitänyt pintansa vuosikymmeniä niin klassisen mallin kuin monenlaisten versioiden muodossa. Nahkatakki pysyy päällä pitkälle syksyyn, sillä sen voi pukea sekä t-paidan että muhkean neuleenkin kanssa.

Nahkatakki toimii lukemattomien lookien viimeistelyssä hienostuneen eleganteista asukokonaisuuksista rentoihin arkiasuihin. Nahka tuo sopivasti asennetta muuten hempeämpään asukokonaisuuteen tai lisää jo valmiiksi vahvan asun räväkkyyttä. Nahkatakista voi myös valita perinteisen lyhyen mallin sijaan jotain uutta, kuten trenssihenkisen ja pidemmän nahkatakin.

Tämä takki palaa pinnalle vuosi toisensa jälkeen!

Beige paitapusero + vaaleat ruutuhousut + mustat ballerinat = 64,98 €

Beige paitapusero, vaaleat ruutuhousut ja ballerinat luovat hienostuneen arkilookin, johon nahkatakki tuo juuri sopivan ripauksen rock-asennetta.

Kirjava maksimekko + mustat korkeat nilkkurit = 63,94 €

Valjasta kesän maksimekko syyskäyttöön yhdessä nahkatakin ja lempinilkkureidesi kanssa!

Valkoinen muhkea neule + siniset farkut + valkoiset tennarit = 75,43 €

Mikä olisikaan toimivampi yhdistelmä kuin farkut ja nahkatakki? Rentoa arkilookia täydentävät syksyinen muhkea neule ja tennarit.

Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti.

Luetuimmat

Tuoreimmat Me Naiset