Tekeekö lyhyt vekkihame paluun? Kokosimme kolme ihanaa asua, joissa klassikon parina on rento yläosa - Tyyli - Ilta-Sanomat

Tekeekö lyhyt vekkihame paluun? Kokosimme kolme ihanaa asua, joissa klassikon parina on rento yläosa

Vekkihame säilyttää ikonisen ilmeensä trendienkin vaihtuessa – ja nyt sitä on bongattu taas tyylivaikuttajien päällä.

Vekkihame on tunnettu klassikko.­

26.9. 18:00

Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen monenlaisessa asussa. Klassikkoja on monenlaisia: osa voi olla tyyliltään modernin neutraaleja, osa maskuliinisia ja osa taas hyvinkin naisellisia. Viimeisimpään näistä kuuluu selvästi eräs klassikkohame – vekkihame.

Pitkät pliseerihameet ovat olleet trendien huipulla jo monta vuotta, perinteisiä vekkihameita sen sijaan ei olla nähty kauppojen valikoimissa yhtä paljon. Vekkihame kuitenkin säilyttää ikonisen ilmeensä trendienkin vaihtuessa – ja nyt sitä on bongattu taas tyylivaikuttajien päällä.

Huippumalli Bella Hadid ja näyttelijä Zoë Kravitz edustivat kesällä lyhyessä vekkihameessa.

Bella Hadid.­

Zoë Kravitz.­

Koulupukuhenkinen hame toimii monenlaisissa asuissa, ja siitä löytyy monia vaihtoehtoja minimitasta polvipituuteen ja midiin pohjemittaan. Simppeli vekkihame on omiaan hienostuneissa arkilookeissa, mutta siihen voi tuoda myös persoonaa yhdistelemällä sitä väreihin, kuoseihin, moderneihin vaatekappaleisiin ja erilaisiin trendeihin.

Kamelinruskea neule + punospolvisukat + ballerinat = 64,97 €

Vekkihame on tietenkin täydellinen lookiin, joka koostuu pelkistä klassikoista: kamelinruskeasta neuleesta, beigeistä ballerinoista ja harmaista punospolvisukista. Eleganttia ja tyylikästä!

Muhkea neule + näyttävät nilkkurit = 49,99 €

Vekkihame tuo juuri sopivaa klassisuutta modernin trendikkääseen asukokonaisuuteen yhdessä punaruskean muhkean neuleen ja käärmekuosisten nilkkureiden kanssa.

Huppari + mustat polvisukat + mustat tennarit = 53,94 €

Vaikka vekkihame on klassikko, sopii se myös rentoihin ja nuorekkaisiin asukokonaisuuksiin. Vekkihame ja vaaleanvioletti huppari tasapainottavat toinen toisiaan.

Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti.

Luetuimmat

Tuoreimmat Me Naiset