Ihonhoidon hittiaine auttaa erityisesti rasvoittuvaa ja akneihoa – valitsimme 6 tuotetta, joissa on supersuosittua hamppua

Hampunsiemenöljy rauhoittaa ja kosteuttaa erityisesti rasvoittuvaa ihoa.

Hampunsiemenöljyä saadaan hamppukasvin siemenistä uuttamalla.

Öljyt ovat tulleet jäädäkseen ihonhoitoon ja ovat monelle jo vakiintunut osa ihonhoitorutiinia. Nyt öljyvalikoimaan on tullut tuore ja kaivattu tulokas hampunsiemenöljy, joka on maailmalla ehtinyt nousta jo supersuosituksi ja trendikkääksi ainesosaksi.

Hampunsiemenöljy sopii erityisesti rasvoittuvalle ja akneiholle, sillä se säätelee ihon omaa talintuotantoa ja rauhoittaa tulehdusta, mutta samalla myös kosteuttaa ihoa tukkimatta ihohuokosia. Öljyssä on mukana runsaasti omegarasvahappoja, jotka vahvistavat ihon omaa suojakerrosta ja lukitsevat kosteuden itseensä.

Kasvoille tarkoitetut hampunsiemenöljytuotteet toimivat erityisen hyvin anti-age -tuotteista tuttujen retinolien sekä erilaisten happojen kanssa, sillä öljy vähentää näiden aiheuttamaa ihoärsytystä.

Hampunsiemenöljyssä ei ole mukana päihdyttävää THC-ainetta. Hamppukasvista saadaan myös CBD-öljyä, joka on maailmalla megatrendikäs ihonhoidon ainesosa, mutta Suomessa luokiteltu lääkeaineeksi.

Hampunsiemenöljyä saadaan hamppukasvin siemenistä uuttamalla. Öljyssä ei ole mukana päihdyttävää THC-ainetta. Hamppukasvista saadaan myös CBD-öljyä, joka on maailmalla hampunsiemenöljyn tavoin megatrendikäs ainesosa. Suomessa CBD-öljy kuitenkin luokitellaan lääkeaineeksi, joten sitä sisältäviä ihonhoitotuotteita ei ole meillä myynnissä.

Kokeile hampunsiemenöljyä näiden tuotteiden avulla:

Lumene Nordic Clear Calming Hemp-Oil Cocktail -seerumi rauhoittaa ihoa ja häivyttää siltä punoitusta, 29,90 € / 30 ml.

The Body Shopin Hemp Hard-Working Hand Protector -käsivoide on supertehokas kosteuttaja. Käsistä tulee ihanan pehmeät, 10,50 € / 30 ml.

Australian Glow’n vähitellen ruskettava vartalovoide varmistaa, että iholla on pieni, piristävä päivetys vielä syksylläkin. Voiteessa on ihana koostumus, joka imeytyy tehokkaasti iholle ja väristä tulee todella luonnollinen, 19,90 € / 200 ml.

Kotimaisen luonnonkosmetiikkamerkki Flow Cosmeticsin Hemp Butter -hamppuvoide on täyteläinen yleisvoide kuivalle, atooppiselle ja ärtyneelle iholle, 23 € / 130 ml.

Mádara Hemp Hemp Lip Balm -huulivoiteen oliiviöljy, sheavoi ja hamppuöljy lupaavat runsasta kosteutusta ja suojaa huulille, 11,50 € / 15 ml.

Neal’s Yard Remediesin Organic Beauty Oil -öljy lupaa hoitaa ihoa ja hiuksia sisäisesti nautittuna. Mukana on myös muun muassa pellavansiemen- ja avokadoöljyjä, 18 € / 200 ml.

Osittainen lähde: Byrdie

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?