Beige on syksyn trendikäs hiusväri – 10 kuvaa, joiden kanssa voit mennä kampaajalle - Tyyli - Ilta-Sanomat

Beige on syksyn trendikäs hiusväri – 10 kuvaa, joiden kanssa voit mennä kampaajalle

Haaveiletko hiusmuutoksesta? Perinteistä blondausta empivät tai liian tummaa ruskeaa pelkäävät voivat löytää uuden suosikin beigestä tukasta. Erityisen hyvin se sopii tietyille ihon- ja silmien sävyille.

Muodissakin tällä hetkellä trendikäs beige saa siirtyä myös tukkaan.­

15.9. 18:00

Bustle listaa syksyn 2020 ihanimpia hiusväritrendejä. Sävyjen joukosta esiin pomppaa tyylikäs vaalea väri: beige kuuluu haluttuihin hiussävyihin juuri nyt.

Juttuun haastateltu hiusväriekspertti Colin Caruso nostaa beigen ajankohtaiseksi valinnaksi vaaleille hiuksille. Hän uskoo blondien siirtyvän lämpimistä vaaleista ja toisaalta kylmästä ja kirkkaasta platinablondista neutraalimpaan suuntaan.

– Pehmeät beigen sävyt antavat juuri sopivasti syvyyttä tummentamatta hiusväriä liikaa.

Esimerkiksi Instagramista tunnisteella #beigehair löytyy lukuisia kuvia inspiraatioksi.

Väriammattilainen Miguel Angarita on kertonut Stylecasterille, että beiget hiussävyt sopivat erityisesti neutraaleille tai pinkkiin ja viileään taipuville ihonsävyille. Silmistä siniset, vihreät ja pähkinänruskeat sopivat erityisen hyvin beigeen tukkaan.

Hiussivusto Hairstyle Camp puolestaan muistuttaa, että vaikka beigeä hiusväriä on suhteellisen helppo hoitaa ja ylläpitää, sen luominen ei ole aivan yksinkertaista. Beigeistä hiuksista haaveilevan täytyy usein vaalennuttaa tukkaansa, ja siksi prosessissa kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen.

Tältä hiekkainen, kontrolloidusti lämpöä ja tuhkaista pohjasävyä yhdistävä beige trenditukka näyttää.

Luetuimmat

Tuoreimmat Me Naiset